ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, December 17, 2010

for my beloved friends

For____my beloved friends
Ieja n wawe: zila rindu korang…korang tau tak aku still ada problem..sepanjag mase…hehehe…so tuk hilangkan rase tension aku..aku nak ajak korang p zoo..act mak abah yang ajak..hehehe…jom cuci mata..mane tahu jumpe..opssss…secret…..see u ary ahad nie..n taniah coz korang berdua dpat 4 flat dalam physc sc…

Ifa n anang:wah,korang dalam diam tambah lagi anak…best2x…zie tak jnji taw sama ada zie dapat p sabah ke tak bulan 3…memang zie nak p…nak tengok ank zie…korang taw x mula2 aku kenal anang n ifa nie kat melake…detik paling best sekali anang cakap camnie mase aku kata risky anak aku…

“wah,,kami yang kerja keras..tapi zie lak yang dipanggil mummy..huhuhuhu”

Buat anak mummy…mummy rindu tuk meliat kamu bah..mun,nda nakal ya..dengar cakap bliau..mummy sayang risky…bliau mngandung…jge bliau tau..risky dapat adeq lagi…jaga adeq…muahhhh…

ok...yg atas 2 anak angkat aku...risky,

Wan:wan jnji kan nak bw kami(laila,ifa,anang.arul,hada) p brunei kan..jumpa sama mimit,acad,amal,zmm…rindu dorang…ingin sgt mun aku makan nasi katok…best…teringat mimit bw nsi katok kat mlake…ila arap wan n bakal tunag wan bahagia slalu…..huhuhuhu

Ilham:thanks kawan gan ila…ila taw kte bru knl n x pernah jumpe…ila bkn nak menyusahkan ilham…maafkan ila ea…ok…kte friend 4ever…….smile.... :-)

Fiq:aku mintak maaf…aku doakn ko bahagia selalu…..

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...