ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Tuesday, May 10, 2011

dating with my girlfriends...

minggu yang best sangat because minggu nie aku keluar with my best friend....
hahaha...aku keluar sampai tak ingat nk balik rumah...best sangat keluar gan dorang....luv u....ermmm..nak tahu ke kiteorang pergi mane????mula2 kmi pergi

1:
ha...nie memang keja kami...ape lagi..keluar kn duit la untuk ENJOY..hihihi

2:
mesti korang terpikir2 kn..knpe la kami pergi sini???yang sebetulnya aku nk tukar IC...umur da 19 tapi x tukar IC ag..ish3....wait umur aku baru 18tahun 8 bulan la

3:
kiara square...ape???kami buat apa kat sinie??kami....

pergi cinema...tgk citer...jeng...jeng..jeng...



eyaaahhhhh...tgk citer FAST AND FURIOUS 5...best giler gua ckp lu....x caya pergi la tgk...

4:hahaha...bila da tengah hari apa lagi..pergi melantak la dekat bunga raya..saja je pilih kedai yg kelas 5 bintang....hihihih...duduk dalam bilik econ...best la ai...da la panas terik...errrr...(petang pun masih panas ke)hihihi...

nie adala aku yang comey sekali..errr perasan betul aku nie...zila or iela or NORFAZZILAH.

la....aku lagiiii...

this is wawe or isha or NURUL SHASWANNI... my good n best friend.

and the last one my bast friend is fiza or ieja or NURUL NAFIZA

aksi2 kami sebelum makn....hihihi
da puas makan kami pergi ke

eeee..jangan salah sangka..bukan kami nk makan lagi kami cuma bungkus aja...hihihi.. DINNER PLATE...hihihi
besday kakak aku...so aku blnje la dy...
penat2...tp dalam penat2 kami pun kami pergi ke sebuah tempat dulu,nk taw kat new???


boling la...ape lagi...kt mne ad boling kt bahau????la korang x taw ke...kt HOTEL ERA la...
selesai sudah cerita aku pada minggu nie...bye.. n enjoy ur self k..muahahhhh

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...