ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Saturday, June 18, 2011

AQS the best..

penat gila la hari..dari pukul 8.30 pagi sampai pukul 5.30pm baru balik...penat siot..minggu yang meletih kan..wait 5 minute...why aku letak pic nie...hahah ..mesti la ada reasonskan..act.dari pukul 8.30am until 12pm kiteorang ada kat dewan bendahara..ada perjumpaan fskm bersama rektor iaitu prof madya dr mizan hj hitam..
best la perjumpaan tue...seronok la...:) yang pic tu lak semua MT-MT AQS...
petang nye pulak...ada induction for part 2(kami la 2)
nak taw x aktiviti dia?????kami terbahagi pada 6 pasukan..ada junior n senior..
sapa kump aku???aku,marcus aquila a.k.a farid,kak ida,abg abu n lehan..:)
kump kami dinamakan COOL BLOG..hahaha
best kan..best giler taw...
pasal game aku update next weeks la coz aku bz nak upload pic..banyak sangat..hihihih
k pape pun aku wish gud luck pada semua part 2 DQS n akaq senior korang memang sporting abiz..muahhhh laaa...

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...