ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, July 22, 2011

jom join segmen"andai ini ramadhan terakhir ku"..

السلام عليكم
 ok hari nie risya nak join segmen -andai ini ramadhan terakhirku-

 
Bulan Ramadan dikenali sebagai  " Syahrun mubarak "  yg bermaksud bulan yang penuh dengan keberkatan .
tapi andai ramadhan kali ini ramadhan yang terakhir bagi risya,Risya mahu lakukan amal jariah..risya tak tahu berapa banya dosa yang risya lakukan..risya sedar hidup risya didunia ini ada lah sementara waktu...andai ramadhan kali ini kali terakhir untuk Risya..risya akan  memperkemaskan diri risya untuk bertemu dengan NYA..Risya juga akan mintak maaf dekat family risya kerana risya tahu selama Risya membesar,risya banyak menguris perasaan Family Risya..ya Allah,Risya bermohon taubat kepadamu,jika ramadhan kali ini merupakan yang terakhir,engkau permudahkanlah jalan untuk aku menemu-MU..ya Allah,kau sesungguhnya engkau maha pengampun..
dan jika Risya diberikan kesempatan untuk menyambut Ramadhan tahun yang akan datang Risya akan melaku kan satu perubahan yang mendadak atas diri Risya..iaitu risya akan membuat amal jariah,risya akan membaiki segala kesilapan diri Risya,tidak akan melawan cakap Family,belajar betul2 dan dapatkan pointer yang tinggi..act Risya bukan datang dari golongan yang berada..Risya act dari golongan generasi kedua FELDA..jadi Risya mahu buktikan bahawa anak FELDA seperti kami yang sering dipandang serong oleh SEGELINTIR masyarakat dapat memperolehi keputusan yang cemerlang dan dapat memberikan kajayaan kepada NEGARA..itulah matlamat Risya pada penghujung Ramadhan ini..
ingin menyertainya????klik sahaja link penganjur..
SYARAT:
1. . buat satu entri tentang perancangan anda untuk mengisi Ramadhan yang akan datang ini andai ia adalah RAMADHAN terakhir anda. sertakan juga bersama perubahan yang ingin anda capai di penghujung bulan Ramadhan sebagai penutup entri anda.
(format bebas)
2. publish dan letakkan link anda di entri ini
.
3. jangan lupa sertakan banner segmen di dalam entri anda.
4. Segmen ini bermula dari malam ini, iaitu 22 Julai 2011 bersamaan dengan 20 Sya’ban 1432H sehingga 1 Ogos 2011 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432H.
 
-risya-

2 comments:

cik nurussalwa said...

Assalamualaikum,
Alhamdulillah.. teri masih atas penyertaannya ya risya..
moga dengan apa yang risya tulis ni, risya akan laksanakan dalam ramadhan yang mendatang..
insyaAllah.. Allah ada sama2 hamba2NYA..

=)
selamat menyambut ramadhan ye sayang.
tc.

farisya risya said...

wasalam..insyaallah..mudah-mudahan terlaksana....amin..
selamt menyambut ramadhan jugak..:)

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...