ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Wednesday, July 6, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

entry Risya kali ini bertajuk SAYA BERTUDUNG DAN SAYA SANGAT PRETTY... korang mesti iterkejutkan tiba2 Risya entry pasal tajuk ni ini kerana risya join giveaway CikDya :))...tapi tak payah nak terkejut sangat la sebab Risya memang pretty...(betulkan) kalau tidak percaya tengok la nie picture Risya..:)

Nak join klik SINI

 
ini la akuuuuu!!!komen yerrrn pic nieeee...:)_FarisyaRisya_
tarikh tutup : 31 july 2011..
join jommmmmmm!!!!!!
ea lupe nak bg taw...pemenang akan dikira melalui komen2 yang dianta..TQ

12 comments:

farisya risya said...

sila komennnn yerrr..plezzzz

Dhiyaul Fawwas said...

cutenya!

Cik Dya said...

tq for joining the contest. Nice to know u.And saya dah follow jugak. Good Luck ya.

fiQ'Ra said...

cantiknye awak~ ;)


jom klik cni & komen erh ;)

farisya risya said...

haha..thanks u all...:P

Cik Purple Pinkypuff said...

CP dtg tolong komen sini! :) cantek + comel gituuu~~;] gud luck!:) tolong komen saya jugak yer..:) klik >>KLIK dan KOMEN entri INI..:)
thanks!:)

farisya risya said...

thanks Cik purple pinkypuff...ok....

Cik Wani said...

hye,blogwlking here. gudluck k

btw jom komen link kt entry wani ni lak.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Nana said...

ok sy tlg vote awk


Good luck

Jom vote saya plak
Hadiah keseluruhan bernilai RM100 menanti pengundi bertuah

http://ibudamia.blogspot.com/2011/07/july-giveaway-vote-win.html

farisya risya said...

okey nana..:)

Nurain Suhada said...

hehe, comel, halus je tengok.. ain pun join jugak.. jom komen :)

http://ainsukesenyum.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

Cik Dya said...

Salam Ramadhan. saya datang kutip komen kat sini.Good Luck ya!

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...