Thursday, August 18, 2011

"about me" contents by aisyah


bosan-bosan...pabila bosan apa lagi merayau la kan dekat blog2 ni..so Risya pun terjumpa contents sis aisyah...:)
so,dia suruh ceritakan diri kita its mean cam biodata la...tp dia nak dalam bentuk yang kreatif...
errrr..nak buat macam mana yer????
biar Risya pikir yer....








thanks....:)

david villa menghina Islam???

menurut khabar2 yang risya dapat,pentengkaran yang berlaku pada ozil dan villa disebab kan villa menghina agama islam.
Risya mengambil ayat2 ozil di dalm twitter "Mesut Özil pemain Real Madrid: "villa berkata satu kata yang tidak sopan tentang agama (Islam) saya dan itu sebab mengapa saya kelihatan marah dan cuba memukulnya.

bagi yang tak tahu pasal ozil...ozil ialah pemain bolah sepak real madrid yang beragama islam..:) 

da tutup citer pasal tue...Risya act sedih gila sebab febregas da pindah ke Barca dan tak sampai 24jam lagi dengan rasmi nya samir nasri pulak pinda ke man city...tapi tue semua hak dorangkan????nak gaji banyak...tapi yang penting Risya tetap peminat no  1 Arsenal...:)


Arsenal Fan Malaysia

Raya bakal mnjelang tidak lama lagi!!!!

assalammualaikum....
rasa2 nye korang raya tahun nie meriah x????Risya rasa raya tahun ni,Risya raya tak meriah dulu la sebab seminggu lepas raya Risya ada Final Exam...so time Raya terpaksa study....tak boleh la raya sakan..:(((
sedih nye...da la raya sampai raya ke 4 jew....huhuhu...tahun nie tak pernah lagi puasa dengan my family..but my bro said,dia nak ambik Risya kat sini,pastu bawa balik Negeri Sembilan..tapi 2 la tak tahu jadi ke tak..sebab korang tahu je la,kerja kat hospital,tak pernah yang abis...asyik2 oncall..pastu raya pun 2 hari jew...bosan..kenapa la dia kerje kat hospital..hihihihihi....
baju raya????korang da beli???Risya belum beli lagi...tak sempat kot..sebab bulan puase bulan yang paling bz coz semua lec nak buat test and kuiz..tension2...pas2 kene stdy laju2 coz lepas raya da Final...errrr
okey la..nak sambung stdy la...see u..:)


Tuesday, August 16, 2011

Giveaway Raya By Miss Nadya

Giveaway Raya By Miss Nadya


salam semua Risya join GA yg dianjurkan oleh cik nad sebab Risya rasa Risya nak join..hihihihi!
mudah-mudahan mng la..huhuhuhu..:)


Segmen: Saya Nak Doodle Alif Ismail


Assalamualaikum..????

hahaha....Risya mau join yer alif.....bile tgok alif give doodle kat blogger2 lain...timbul pulak rasa nak memiliki doodle alif(sekma giler ayat Risya kan????)hehehe!!!!
tapi Risya cakap betul la....semua doodle yang alif buat lawa giler...sebab tue la Risya nak...
bab mata pulak risya nak warna brown...:)
boley x alif...:)

Monday, August 15, 2011

CONTEST HARI RAYA (Tajaan DropletHouse)

hari nie Risya x de class so Risya blogging la kan..so Risya terjumpa satu contest mr shafmechy ...ape lagi..join jew la kan..:)
 

picture???owh pic my family n i mase raye....

raya kat rumah anty

raya first tp OTW nk blk kg...kereta pulak wat hal..so kene la pergi bengkel nie tuk service...huhuhu
mesti bro nie pening aku ltk bnyak pic..hihihihi

bro..i want this.....jeng jeng jeng...

senang jew..:)

p/s:i tag

Sunday, August 14, 2011

KAD RAYA untuk BLOGGER dari BLOG SEDAR


pic lelaki???/hahaha...act Risya join segmen yg dibuat oleh bro sedar...
Baju Raya?????errrr ala bro,Risya x taw lagi nak pakai baju warna ape..hihihihihi....
belum pikir lagi...huhuhuhu...tp rasenye warna oren cair kot...ntah la...:)
errr...sapa2 nak join...boleh la klik here...:)
~Risya~

" Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah "

hari ini Risya nak join segment :Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah.....
anjuran blogger anif Abdullah

klik here

NAMA:
name di beri Norfazilah bt Mohd Nor<cewah>....
HOBI:
ape yer...ermmmm......mestinya Risya suka baca novel n tido...hihihihih
rasenyr 2 jew hobi Risya ...hiihii




~Risya~

SEGMEN : APA AKU BUAT BILA BOSAN ?



Bila aku Bosan:
1.tido
2.baca buku
3.lepak gan kawan2.
4.buat agsmnt
5.call bf 
6.on9
7.buat entry baru kt blog
8.jalan2 kat blog orang
9.cari makanan
10.layan movie
11.dengar lagu..

errr..pe lagi yer...rasenye 2 je..:)

~Risya~

Wednesday, August 10, 2011

CONTEST:RAYA DATANG LAGI .


assalammualaikum...
hari nie Risya nk join satu contest iaitu RAYA DATANG LAGI.



nak join?????klik sInI :)


Risya nak Tag:



Tuesday, August 9, 2011

Gua Mau Manja Manja Sama Lu

hahah..gedik atau tidak segmen Risya?????mesti ko pikir gedik kan..:)
act. risya join segmen gua-mau-manja-manja-sama-lu. 
nk taw????
klik pic dibawah nie.....
mejuez
so, selamat join kan diri anda ke dalam segmen ini..:)

Monday, August 8, 2011

Mari Menambah Follower Bersama Hannah Tots.



hye guy..hari nie Risya nak join segmen Mari Menambah Follower Bersama Hannah Tots.
nak join sekali x????
kalau nak join boleh la klik hannah tots nie.. 
:) peace no war..

                                                               



Wednesday, August 3, 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...