ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Thursday, August 18, 2011

Raya bakal mnjelang tidak lama lagi!!!!

assalammualaikum....
rasa2 nye korang raya tahun nie meriah x????Risya rasa raya tahun ni,Risya raya tak meriah dulu la sebab seminggu lepas raya Risya ada Final Exam...so time Raya terpaksa study....tak boleh la raya sakan..:(((
sedih nye...da la raya sampai raya ke 4 jew....huhuhu...tahun nie tak pernah lagi puasa dengan my family..but my bro said,dia nak ambik Risya kat sini,pastu bawa balik Negeri Sembilan..tapi 2 la tak tahu jadi ke tak..sebab korang tahu je la,kerja kat hospital,tak pernah yang abis...asyik2 oncall..pastu raya pun 2 hari jew...bosan..kenapa la dia kerje kat hospital..hihihihihi....
baju raya????korang da beli???Risya belum beli lagi...tak sempat kot..sebab bulan puase bulan yang paling bz coz semua lec nak buat test and kuiz..tension2...pas2 kene stdy laju2 coz lepas raya da Final...errrr
okey la..nak sambung stdy la...see u..:)


No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...