ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, October 31, 2011

rindu.....

Assalammulaikum….
Rindu lah….rindu dengan anak Risya la…serius bila dengar suara dia tadi..rasa nak terbang je…
Tapi itu la…nak fly x boleh..tiket  tak beli lagi….bila ifa kata wawa da ada gigi 6 batang,Risya hepy sangat…tapi….Risya tak boleh jaga dia….Risya sedih sangat….:(
 bayangkan only 2 kali sahaja Risya dapat tengok Wawa….

For ifa n husband:bah…jaga anak Risya baik-baik ya….bila mau datang ke semenanjung bagi taw ya…

For my baby: sayang ibu jangan nakal ya…..ibu sayang sama wawa…walaupun wawa Cuma anak angkat ibu,tapi ibu da anggap wawa macam anak ibu sendiri…

Errrr….mummy daddy…bila nak bawa saya pergi sabah ni….rindu la dekat Wawa…sangat Rindu…da lama x menatap wajah dia….still terngiang-ngiang suara dia tadi….i luv her so much….

Biarlah orang nak kata usia Risya masih muda…dah ada anak angkat….ada Risya kisah….Ifa is my best friend,she said dia kalau dia tak ada,dia suruh Risya jaga anak2 dia…..Risya tak kisah….sebab Ifa da banyak berkoban untuk Risya..

Hah..hati tue ifa ada bagi email..she say:
Salam…zie apa khabar?lama sudah nda tefon ifa..ifa tahu zie sibuk sangat..tapi wawa rindu sama zie..bila zie mau dtg sabah bha??mau meliat gambar wawa???ifa ada bagi gamba tu..zie tengok la yer…

(gambar terbaru Risya blum ambik lagi kat email Risya…nti Risya upload ok…
Okeylah…setakat nie je la entry Risya…byeeee…:)

wawa...

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...