ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Tuesday, October 18, 2011

Saat mendebar kan malam ini

assalammualaikum....
ape kena mengena dengan tajuk diatas yer...
Nak kawin ke?
errr...lambat lagi kot Risya nak kahwin...Risyakan salah seorang penyokong Setia Negeri Sembilan(PSNS) 



jadi Risya berdebar la untuk menanti sepak mula semifinal N9 vs T-Team...
mudah-mudahan N9 bakal menang malam karang....
walaupun menang malam nanti,Risya tidak akan menidakkan diri Risya untuk datang ke stadium keramat kami,
( kek STAR la mana lagi kan)
pada 22 oktober 2011...
tetapi seandai kalah pun...Risya tetap bangga dengan pasukan Risya kerana mereka telah menunjukan semangat juang menentang pihak lawan..
agak-agaknya 22 oktober ni MB N9(Tok Mat la kan) bagi masuk percuma tak macam minggu lepas???
hihihihihi
Ultras Nogori 9 pinjm sekejap lirik lagu ye....


nogoghii..nogoghi..
kami disini nogoghi..
nogoghi..nogoghi..
hidup matiku nogoghi..
0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0(3x)

this is my fov song(aduh BI pulak aku cakap)

sebenar banyak lagi..tapi tak larat nak taip kan...
whatever yang berlaku malam ini,
Risya tetap setia pada negeri Risya..
kerana
Hidup Matiku Nogoghi
dan
Musuhnya Habis Binasa,,



5 comments:

ShahzCudin said...

eh? fan nogori? samo lah kito..ahaha..mmg harap mng mlm ni dan sabtu ni xsabar nk gogar STAR of Paroi!! Musuhnya Habis Binasa!!

farisya risya said...

@ ShahzCudin yo..den fan nogori....insyaallah mosti mnang pnyo....dtg STAR kew nti???kasi gogar STAR 22 oct nanti...

ShahzCudin said...

Mesti! xsbr nak chants ngn UN9..

farisya risya said...

hahah.....taw x pew....:P

nick dot anis said...

waaa peminat bola ye??

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...