ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, November 21, 2011

cerita ceriti

assalammualaikum...
apa kene tajuk dekat atas????act. tak ada kena mengena pun....Risya jalan2 dekat blog semua orang,semua cerita tentang bola....BOLA????best ke bola???? bagi Risya bola tu best sangat-sangat rugi la pada yang tak minat bola...kenapa ramai yang bercakap pasal bola???sebab hari ini merupakan final antara MALAYSIA dan indonesia....pada komrad2 UM,berhati-hati semasa berada di INDONESIA....semoga balik dengan keadaan yang selamat..kami doakan anda....
errr..hari ini start study..jadual????best giler..banyak waktu rehat....kelas tak padat..yang penting,tak ada kelas malam...amin......syukur alhamdulillah..:)
lecture pun semua best2....(walaupun 2 kelaz je tadi)hihihih.........tapi semalam bila tengok satu picture..tanpa sedar tak sedar air mata mula keluar....nak tahu gambar apa?????pergi la dekat VF...dekat sana menceritakan segala-galanya.....la korang tak tahu VF tua apa kew????VF tue virtual friends..best gila..lagi best pada FB....

siapa yang ada boleh lah like or msj Risya....
username: lala92 ....
semalam hari yang tak best la...da la tertengok picture DIA kahwin...pastu bila dapat tahu abang kawin masa tengah FINAL exam lagi hati rasa macam errrrr....
tapi apa boleh buat....EXAM penting daripada abg kahwin...walaupun hati terkilan..:(
okey la..kejab lagi nak BANK IN duit sebab beli baju UN9...
so,mahu tidur la.....
bye...wasalam...

p/s: thankz sapa yang join contest Risya yer.....gud luck you all...:)

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...