ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, November 18, 2011

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"

Lagi 3 days nak balik kolej....tapi sekarang Risya dekat B*****...saja je tak nak bagi tahu....tapi sempat ke nak daftar kolej???sempat kot...hihihihi..kalau tak sempat ponteng la,:P
Risya rasa tak ada cerita hari ni,so...Risya nak join segmen my bro yang handsome ni..errrr(bodek la sikit kan...)hahahah....

jom join....

ala...kena letak picture kew??
lemah betul kalau picture2 nie...:P



yang mana Risya???cari la sendiri...hihihi

Risya tak mahu hadiah mahal just mahu hadiah...
jeng!!!!
jeng!!!!
jeng!!!!

sebab apa Risya nak TEDDY BEAR nie???
sebab Risya pengumpul TEDDY BEAR......sekarang nie lagi 2 teddy bear nak dekat 100...:)
pssssstttt...kalau boleh nak teddy bear warna putih tau..:P

mahu tag:

jom la join.....:)





1 comment:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa...semoga berjaya!...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...