Friday, November 18, 2011

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"

Lagi 3 days nak balik kolej....tapi sekarang Risya dekat B*****...saja je tak nak bagi tahu....tapi sempat ke nak daftar kolej???sempat kot...hihihihi..kalau tak sempat ponteng la,:P
Risya rasa tak ada cerita hari ni,so...Risya nak join segmen my bro yang handsome ni..errrr(bodek la sikit kan...)hahahah....

jom join....

ala...kena letak picture kew??
lemah betul kalau picture2 nie...:P



yang mana Risya???cari la sendiri...hihihi

Risya tak mahu hadiah mahal just mahu hadiah...
jeng!!!!
jeng!!!!
jeng!!!!

sebab apa Risya nak TEDDY BEAR nie???
sebab Risya pengumpul TEDDY BEAR......sekarang nie lagi 2 teddy bear nak dekat 100...:)
pssssstttt...kalau boleh nak teddy bear warna putih tau..:P

mahu tag:

jom la join.....:)





1 comment:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaaa...semoga berjaya!...upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini :)

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

www.cayob.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...