ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Thursday, December 29, 2011

i want my old GF back

assalammualaikum..

firstly kalau sapa yang mengikuti grup GF memang dah tahu ceritakan..
Risya act sedih sangat-sangat....kak mas nak serahkan tugas admin pada orang lain???
no way!!!!

sejak kenal dengan kak mas,nia,nisa, and adeq2 kat GF.. 
risya dapat rasakan kegembiraan Risya yang dulu..
ramai yang tak tahu,Risya pernah kehilangan KAWAN BAIK Risya...
tapi bila Risya masuk GF,Risya dapat rasakan rakan2 dekat GF merupakan penganti kawan Risya...tapi bila dapat tahu Admin mahu melepaskan GF pada orang lain,
hati Risya macam disiat2...walaupun x rajin nak mengkomen tapi terhibur dengan telatah diorang


Apa erti kawan ?
Jika tidak suka menolong .
Apa erti kawan ?
Jika asyik bermasam muka .
Apa erti kawan ?
Jika kejujurannya dipertikaikan .
Apa erti kawan ?
Jika tiada rasa sayang .
Apa erti kawan ?
Jika tiada belas kasihan .
Apa erti kawan ?
Jika kebaikan tidak dinilai .
Apa erti kawan ?
Jika diri tiada teman ....
Kawan yang mulia ,
Kawan yang sebenar,
Kawan yang abadi..
ialah kawan yang sejati !
Di manakah letaknya
kejujuran,
Apakah sebenarnya erti
pengorbanan,
Antara kuasa, cinta,
nafsu dan keinsanan.
Meskipun pelbagai kesengsaraan
menimpa hidupmu
walaupun kesakitan dan keperitan menjadi
bebanan
tabahkan hatimu
harungi lautan ini
demi matlamat yang kau gapaikan
bumi neraka pernah kau lalui
bagai mimpi ngeri bagimu
bangunlah kawanku..bangun...

I WANT MY OLD GF!!!!!!!!!!!!!
PLEASE !!!!!!

3 comments:

era kecik said...

ERA pon nak GF yang lama semula.. yang ceria.. penuh dengan gelak ketawa :)

Pendamba Mawar said...

PM harap jugak semua akan kembali ceria cam sebelum ni.. takmau ada yang sedih2 tak bpuas hati lagi...

pm doakan yang terbaik untuk geng ni. banyak da admin berkorban untuk group ni. harap korang ley bantu dia.majukan gf

iLiAiSyAhkaDir said...

singgah dari geng fiq'ra. jom datang melawat blog saya =) kalau sudi jom follow sekali.. ihiks =0 http://iliaisy.blogspot.com/

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...