ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Thursday, December 8, 2011

" Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra "

fiQ'Ra ajurkan lagi contest untuk Geng fiQ'Ra...

syarat-syarat dia???

1) buat entry tajuk " Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra "
2) letakkan blogger card korang dalam entry..
3) upload gambar korang yang tak tengok ke arah camera
tapi
jangan sampai tak nampak muka langsung tau.. sebab nak kenal rupa semua GENG :)

itu saja.. mudah kan? gambar akan di upload di page blog fiq'ra pancake :)

hantarkan link entry di entry ini sampai 10 disember 2011, 11.59 malam 

kad blogger???
wait yerrr...

No. Blogger Card - A07fiQ'Ra24

picture yang Risya pertaruhkan ialah.......




semoga saya berjaya yer,,,:p

11 comments:

J. Hass said...

hi geng fiqra.. same la kite.. nak buat jugak :P

izamin said...

wah comelnye pic awak :) jum lawat fizah balik :)

http://izamindorayakis.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

Saddila said...

grrrr ~ tekun study . kehkeh :))

Zana said...

Datang dari geng kaka fiQ'Ra :)) Semoga berjaya .

anamizu said...

hai iela.. wahh3 x pndg camera pon ey?? hehe
gud luck tau..cik ana ziarah geng fiqra :)





slm kenal,
cik ana

zeybubumoshiiyui said...

wah , gambar dia . hehe

http://zeyramunchys.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

Miss Nadya said...

study ker tu??

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

emy zulaiha said...

wah betul2 khusyuk ke tu?hehe gud luck tau!

jom bace aku tetap aku takpun bace ni hari bermingle-mingle

fiezah91 said...

good luck. hehe. dtg dari geng fiqra jugak ni :)

Nur Atikah said...

kusyuknya baca :D

http://sukadukahidop.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

zahidahwahid said...

tengok apa tu? khusyuk nampak...
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4306/

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...