ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Saturday, December 17, 2011

Saya Ada Bakat Terpendam..hehe



bakat terpendam Risya???
ape yer...hihihi
design baju kot...:)


nie salah satu design Risya....just ada tukar cikit corak oleh BOSS Risya yang hensem tue...hihihh...
pew dia tukar???just luv jew....Risyab buat star....
tapi design nie memang Risya buat yer..nie kira bakat terpendam la nie..sebab Risya tak ada belajar ART n DESIGN...risya kan budak mengira...hihihi
kalau tak caya tanya my boss yang hensem 2..
(da bukak page nie,sila lah like taw)
hihihihihih
kalau korang nak tempah baju pun boleh...nanti PM la Risya..:)
(alamak promote r pulak..hihihihi)

k la esok ad cheerr....nak pastikan kolej sy mng cheer..byee







10 comments:

Pendamba Mawar said...

cantik

Zana said...

Boleh design baju geng fiq'ra nie hehe nicee :) Gud lux XD

farisya risya said...

@ pendamba mawar:
tq awak..:)

@zana:
insyaallah..klu fiq'ra bagi boleh je...:)

Qyla said...

wah . smart3 .
bole la reka bju class sy kan . hee

nyway,gudluck

jom singgah kt sni plak

sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

farisya risya said...

insyaallah boleh jew...:)

◕berlygerly◕ said...

wahh . creatifnya . ~

Syieda™ said...

hai risya,
cantek pulak tengok tshirt tu.. macam nak tempah je.. @_@ hihi


jom ke blog syieda =.= http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

DiDiE eLa said...

smart~

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/12/saya-ada-bakat-terpendamhehe.html

fiQ'Ra said...

wahhh..kretifnya.. hehe.. nnti boleh designkn baju untuk geng fiqra pula..cewahhh ;)

farisya risya said...

untuk fiQ'Ra semua boleh..:)

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...