ultras page here!!!! n gollllll!!!!!

jom singgah Photobucket

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket

Tuesday, November 29, 2011

baju...saya ada promosi baju..jom beli...:)

helo...check sound...
hahahaha...
tadi Risya ada kata nak update hadiah kan????tapi tue malam karang la....Risya nak tolong kawan Risya mempromosi kan bau dia...
kalau korang yang minat kaki bola mesti...n wajib punye nak beli...
lawa kew x baju dia????mesti la lawa..kalau x..xde la Risya nk promote kan baju dia nie....

nak tempah?????
kalau nak tempah boleh coment kat blog Risya atau PM fb Risya atau PM terus fb cinoscaraku@gmail.com
p/s : beli la.....sokong la negara kita sendiri...:)
hanya RM25 + pos RM 6....

x de tajuk....

today is tuesday..hari yang paling buzy dalam hidup Risya..sebab apa???sebab banyak sangat kelas la...:((
btw Risya nak upload picture my baby taw..
nak tengok???wait yer....
comey x????mesti comey kan....macam ifa..:)

kan cuti 3 hari kan...so Risya pun agak-agak boring...tolong la makcik Risya kat PERIGI HANG TUAH,MELAKA..


tolong apa dekat sana???tolong niaga la.....:P
dapat upah x????ermm mesti la kan....huhuhuhuhu
berapa???secret....hahahahaha
tapi tengah tak ada pelancong datang..Risya buka handphone and bermula la sesi bergambar.....





tapi Risya lagi suka picture yang nie..
jeng!!!!!
jeng!!!!!
jeng!!!!!!

wachaaaaa!!!!!hahahahah....amacam????cute ka...:P

saya la super girllllll..yeahhhhh...

okey la.....jab lagi ada kelas CALCULUS.....kul 2.30 petang....tempat di B212...
 p/s: malam karang Risya update hadiah yer....contest my photoshoot..:)







Sunday, November 27, 2011

Malaysia kalah????
ada saya kisah????saya sedih????
oh..tidak sama sekali....
kerana Saya bangga dengan skuad Malaysia..walaupun kalah mereka da berusaha untuk membuat yang lebih baik...
saya tetap berbangga dengan mereka....anda bangga????
anda perlu menghargai mereka...

oh malaysia...kita bersaudara...
oh malaysia....satukan jiwamu....
selamanya harimau malaya 
selagi kita kita bernyawa..
oh malaysia..
kau kebanggaan ku...:)

okey la...i want sleep lah..esok mahu balik...byee.......

Saturday, November 26, 2011

kontest senyuman menawan

hari ini Risya akan join contest adik risya,

korang join jom...:)

senyuman yang menawan????nak letak picture ape yer...jom teman kan Risya cari picture yang terbaik..:P
errr...
errrr.....
errrr.....
errrrrr......


okey x????agak-agak menawan x????




okey..doakan Risya yer...byeee




Wednesday, November 23, 2011

please baca and doakan keselamatan beliau..

TERKINI MENGENAI PENYOKONG MALAYSIA YANG HILANG DI JAKARTA:

NAMA: AHMAD FIRDAUS BIN ARHAM
NO IC: 850512-05-5293
ASAL: TAMAN DATO' SYAHBANDAR, AMPANGAN, SEREMBAN

Pihak kedutaan Malaysia dilaporkan hanya menjumpai beg baju dan wallet sahaja. Sebarang maklumat lanjut akan dimaklumkan kemudian. Mohon klik 'SHARE' untuk sebaran.

kita doakan keselamatan dia disana ya...
p/s:hilang semasa menonton bola sepak pada sukan sea....

Monday, November 21, 2011

bola..boola....

alhamdulillah...syukur Ya Allah....
bola menang..mood gembira...x tahu nak cakap apa lagi so..
bye smua...
oh malaysia...
we luv u..
we luv u....
kepada smua UM dan penyokong malaysia serta pemain...hati2 taw....sebab dengar penyokong Indonesia kepung orng Malaysia...Take Care..:)

cerita ceriti

assalammualaikum...
apa kene tajuk dekat atas????act. tak ada kena mengena pun....Risya jalan2 dekat blog semua orang,semua cerita tentang bola....BOLA????best ke bola???? bagi Risya bola tu best sangat-sangat rugi la pada yang tak minat bola...kenapa ramai yang bercakap pasal bola???sebab hari ini merupakan final antara MALAYSIA dan indonesia....pada komrad2 UM,berhati-hati semasa berada di INDONESIA....semoga balik dengan keadaan yang selamat..kami doakan anda....
errr..hari ini start study..jadual????best giler..banyak waktu rehat....kelas tak padat..yang penting,tak ada kelas malam...amin......syukur alhamdulillah..:)
lecture pun semua best2....(walaupun 2 kelaz je tadi)hihihih.........tapi semalam bila tengok satu picture..tanpa sedar tak sedar air mata mula keluar....nak tahu gambar apa?????pergi la dekat VF...dekat sana menceritakan segala-galanya.....la korang tak tahu VF tua apa kew????VF tue virtual friends..best gila..lagi best pada FB....

siapa yang ada boleh lah like or msj Risya....
username: lala92 ....
semalam hari yang tak best la...da la tertengok picture DIA kahwin...pastu bila dapat tahu abang kawin masa tengah FINAL exam lagi hati rasa macam errrrr....
tapi apa boleh buat....EXAM penting daripada abg kahwin...walaupun hati terkilan..:(
okey la..kejab lagi nak BANK IN duit sebab beli baju UN9...
so,mahu tidur la.....
bye...wasalam...

p/s: thankz sapa yang join contest Risya yer.....gud luck you all...:)

Friday, November 18, 2011

"CONTEST HADIAH BEST by JALAL"

Lagi 3 days nak balik kolej....tapi sekarang Risya dekat B*****...saja je tak nak bagi tahu....tapi sempat ke nak daftar kolej???sempat kot...hihihihi..kalau tak sempat ponteng la,:P
Risya rasa tak ada cerita hari ni,so...Risya nak join segmen my bro yang handsome ni..errrr(bodek la sikit kan...)hahahah....

jom join....

ala...kena letak picture kew??
lemah betul kalau picture2 nie...:P



yang mana Risya???cari la sendiri...hihihi

Risya tak mahu hadiah mahal just mahu hadiah...
jeng!!!!
jeng!!!!
jeng!!!!

sebab apa Risya nak TEDDY BEAR nie???
sebab Risya pengumpul TEDDY BEAR......sekarang nie lagi 2 teddy bear nak dekat 100...:)
pssssstttt...kalau boleh nak teddy bear warna putih tau..:P

mahu tag:

jom la join.....:)





Thursday, November 17, 2011

senarai peserta contest "my photoshoot"


assalammualaikum.....thanks sangat-sangat yang join contest risya...kalau korang belum join lagi....join la sekarang.....:)
senarai peserta:
  1. http://superdupersyaz.blogspot.com/2011/11/contest-photoshoot.html
  2. http://sitinorhajarhamid.blogspot.com/2011/11/contest-photoshoot-di-tag-lg.html
  3. http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/11/contest-photoshoot_6925.html
  4. http://sillylife96.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  5. http://mysterygurl97.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  6. http://diaryohhlala.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  7. http://yusraydah.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  8. http://sha-myheart.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  9. http://www.mohdkhairi.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  10. http://lynndamya.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  11. http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  12. http://mrsfadzlyana.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  13. http://dragneelmylife.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  14. http://mamalurveirfan.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html?m=1
  15. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  16. http://my-khalish.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  17. http://inibelogguwa.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  18. http://imarina95.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  19. http://azyralylayna.blogspot.com/2011/11/just-for-fun-k.html
  20. http://naddhra95.blogspot.com/2011/11/intan-suriani-dany-danial-amira.html
  21. http://lorongkiri.blogspot.com/2011/11/nak-join-la-contest-photoshoot-ni.html
  22. http://imsorry-ily.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  23. http://reynabali.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  24. http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  25. http://peyansanstaro.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  26. http://atiezakaria.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  27. http://alifah-pandy.blogspot.com/2011/11/6th-contest-kli.html
  28. http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  29. http://naddspark.blogspot.com/2011/11/contest-photoshoot.html
  30. http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  31. http://fiezaphotography.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  32. http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  33. http://shaanatasha.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  34. http://cikwanbulat.blogspot.com/2011/11/my-photoshoot-contest.html
  35. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  36. http://nazuhafazuka.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  37. http://mawarmialah.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  38. http://nurnabilah99.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  39. http://gadisbiha.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  40. http://girlprivateroom.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  41. http://luahanprasaancfeyyra.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  42. http://mizzamni.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  43. http://lovelyrawr.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  44. http://gadizchentadea-myown.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshot.html
  45. http://luvmydiaries.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  46. http://lovoiustory.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  47. http://belognoordiana.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  48. http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  49. http://pinkyyana.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  50. http://aqylanatasha.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  51. http://izzieizzam.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  52. http://ghadiskecik.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  53. http://hanislifestory.blogspot.com/2011/11/contestmy-photoshoot.html
  54. http://faten-afiqa.blogspot.com/2011/11/assalamualaikum-huhu.html
  55. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  56. http://ouhmystory.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  57. http://bunnydeul.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  58. http://darling-eqa.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  59. http://sepetpunyabelogg.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  60. http://hafizabasiruddin.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  61. http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  62. http://ainafarahindomo.blogspot.com/
  63. http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  64. http://atirahhayati.blogspot.com/2011/11/contest-photoshoot.html
  65. http://getknowmoreboutme.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  66. http://sesucikejora.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  67. http://fykapyka95.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  68. http://allabouteikyen.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  69. http://hazeim-miezah.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  70. http://duacintaduahatikamibersatu.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  71. http://secretbymira.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  72. http://mizzeyfaaelmo.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  73. http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  74. http://asdfghjkliyana.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  75. http://syilaofficialblog.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  76. http://miszdotcom.blogspot.com/2011/11/contest.html
  77. http://ainhananipinky.blogspot.com/2011/11/first-time.html
  78. http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  79. http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  80. http://wawaeiqa.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  81. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  82. http://dressdotdot.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot_30.html
  83. http://ierayna.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  84. http://alongnidar.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  85. http://welcometoasmiralife.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  86. http://cikfieqa94.blogspot.com/2011/12/contest-by-risha.html
  87. http://scharazakstories.blogspot.com/2011/12/jum-masuk-contest_01.html
  88. http://hazanis.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  89. http://bloginimilikbudakremaja.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  90. http://aredaluv.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshot.html
  91. http://haappygolucky.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  92. http://ceritacikika.blogspot.com/2011/12/ontest-my-photoshoot-by-farisya.html
  93. http://afifishamsuri.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  94. http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  95. http://handmadeakuh.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  96. http://barneyisadinousar.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  97. http://aqu-happyselalu.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  98. http://miszathirah.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  99. http://cutefuldaydreaming.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  100. http://yanieluvislam.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot-by-miss-risya.html
  101. http://azsfearless95.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoots.html
  102. http://khairulwajihahthediter.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  103. http://hazanis.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  104. http://keysha1111.blogspot.com/2011/12/contedt-my-photosoot-0.html
  105. http://hidaya-kecik.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot-by-risya.html
  106. http://blockaida.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  107. http://azzalifestory.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  108. http://syedalkaff.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  109. http://lieyabahar.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  110. http://belogscikummi.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  111. http://yanaandfabolousity.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  112. http://lensa-statistic-photography.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  113. http://amirra-najihah.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  114. http://gadisloly.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot-by-farisya.html
  115. http://bilamieramembebel.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  116. http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  117. http://afiqahsanusi.blogspot.com/2011/12/contest-by-farisha-fazilah.html 
  118. http://thomasedisonzzz.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot-by-risya.html 
  119. http://arianaaiyanalife.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html  
  120. http://amyqastory.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  121. http://noratiqahibrahim.blogspot.com/2011/12/syarat-syarat-follow-blog-risya-letak.html
  122. http://cahayacita2.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  123. http://humblekindlovely.blogspot.com/2011/12/assalamualaikum-bertemu-kita-sekali.html
  124. http://whisperallmysecret.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  125. http://the-gothic-lolita.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  126. http://cupcake-purplelicious.blogspot.com/2011/12/contest-my-photoshoot.html
  127. http://storycikbunnyhomei.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot-by-risya.html
  128. http://atienabila.blogspot.com/2011/11/contest-my-photoshoot.html
  129. http://garymenulis.blogspot.com/2011/11/kene-tag-lagiii.html
so,tunggu apa lagi..join la sekarang..:)
tarikh tutup 15/12/2011

Tuesday, November 15, 2011

contest "my photoshoot"



wahhh..buat pertama kalinya Risya akan anjurkan contest "my photoshoot"....
Risya harap para blogger join la contest pertama Risya nie...:)
syarat-syarat contest ni pun mudah aja...

  • follow blog Risya
  • letak banner di atas dalam entry anda
  • letakkan satu photoshoot anda
  • dan nyatakan lokasi picture tersebut
  • tag 3 org rakan
  • letak link anda ke ruangan komen
close: 15/12/2011

senang bukan...hadiah untuk contest ini ialah...

pemenang pertama:
topup RM30 + hadiah mesteri from brunei

pemenang kedua:
topup RM20

pemenang ketiga:
topup RM10

3 hadiah saguhati:
topup RM5

p/s: kalau kurang dari 20 pernyataan,content ini akan di batalkan....:)
juri terdiri daripada lecture - lecture di campus uitm,melaka
thanks my friend FARISYA ZAKIAH dari BRUNEI kerana sponser hadiah...:)




CANDID TIME CONTEST

assalamualaikum...
hari ini Risya ternampak contest cik muna kita nie....contest dia membuatkan Risya tertarik untuk menjoinkan diri Risya dalam contest nie...:)


apa syarat nya????syarat nya Risya kena meletakkan satu gambar candid....pic apa ya Risya mahu letak????
jom..check laptop jab...hihihihi


picture nie bersama classmate Risya , Ika....:) dekat bandaraya Melaka...

mau tag:

Monday, November 14, 2011

6 days more....

assalammualaikum...
my eyes tak boleh tidur jadi Risya mengambil keputusan untuk mengarang second entry untuk hari ini...
oh yer..kenapa Risya buat tajuk di atas????
act. Risya tinggal lagi 6 hari untuk merehatkan otak kerana pada tanggal 20/11/2011 Risya akan memula kuliah Risya di UiTM,Melaka..(err...skema tak ayat)hihihihi...
setelah berada di Negeri Sembilan selama sebulan 2 minggu membuatkan Risya tidak mahu balik ke LONDON a.k.a LENDU....
mana taknya,bila dekat Rumah semua benda boleh buat...tapi bila dekat kolej otak 24 jam fikir study...
(ye ke fikir study..huhuhu)
jadi dalam masa 6 hari ini,Risya akan mempergunakan segala masa yang ada untuk meluangkan masa dengan orang yang tersayang....
siapa orang tersayang?????
jeng..jeng..jeng.....

my mom

my family..
and lastly...

my sweetheart....

dalam masa 6 hari juga....Risya akan gunakan sebaik-baik mungkin untuk keluar dengan my friends...:)
dan juga paling penting hari khamis skuad bola sepak n9 akan bertandang ke majlis pembandaran Jempol
(dekat dengan rumah je)
happy..happy....boleh jumpa dengan Deqwan,kecik,nyamuk,dan banyak lagi....
dalam masa 6 hari juga....Risya kene packing baju untuk di bawa ke kolej.... (siap beli baju baru...hehehe)
bak kata abg angkat Risya di Brunei..."bershopping lagi kamu nie bha..nda ada keja lain kah??"
so,takat nie jew la entry Risya hari ini...kalau ada jodoh..Risya karang lagi yer....
~wasalam~



Contest Blog Simple But Awesome

assalammualaikum...
hari ini Risya nak join segmen Nurul Hanani 
apa yang menarik hati Risya untuk join segmen nie??? mesti lah hadiah nya yang memikat hati Risya...

Syarat - syaratnya tuk menyertainya... :
- A Malaysian blogger
- Mesti ada blog
- Follow blog ini ( tak wajib )
- Buat satu entry tentang contest ini dan letak banner contest itu sekali
- Tag rakan blogger ( tak wajib )
- Paste link entry di tapak komen 
 nak lihat hadiah-hadiah dia???
klik disini

so,korang apa lagi...jomlah join segmen ini....:)

Sunday, November 13, 2011

kolej oh kolej

assalammualaikum....

alhamdulillah...setelah lama buka student portal akhirnya keputusan kolej da keluar...
jeng!!jeng!!jeng!!


No. Pelajar : 201050****
Nama Pelajar : NORFAZILAH BTE MOHD NOR
Semester : 20122
Kolej Yang Dipohon : DANG ANUM
Status Permohonan : PERMOHONAN KOLEJ BERJAYA

Berjaya?????amin......tapi kawan2 sekelas Risya ada yang x dapat.....:(
sedih pun ada..sebab susah la kalau nak study...:(
da la dorang semua pandai-pandai..

tapi tak apalah..yang penting sem ini Risya still dapat duduk kolej lagi...
minggu depan da nak balik UiTM da....ermmm..mesti Risya rindu dekat mak abah n family Risya....:(
okey la....ada hal lah...bye...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...