ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Thursday, January 5, 2012

Antara Ombak Rindu & papa "i luv u"

assalammualaikum..
hye korang hari ini Risya nak post about Ombak Rindu N Papa"i luv u"
yang mana paling sedap di tonton????

 or 

bagi Risya Papa "i luv u" lagi sedap ditonton kerana mempunyai Massage yang begitu mendalam..
iaitu kasih seorang bapa kepada anak...
gua cakap sama lu,gua nak menangis tengok citer tue tapi tak boleh pula,x cute la kan kalau nangis depan DY..
DY means kawan Risya ...dia da nak balik UIA da,so kira last la keluar dengan dy..jangan pikir lain yer...
cover nangis la kan..
lakonan adik Mia n Lisa Suriani memang menjadi sangat-sangat....boleh buat penonton terpukau dengan lakonan hebat diorang..

Ombak Rindu???
jalan cerita tak sama langsung dengan NOVEL.lakonan Maya Karin kurang menjadi...hanya part haris gantung Izzah tak bertali je membuat Risya menangis...

so antara Ombak Rindu and Papa " i luv u"
risya pilih 
Papa " i luv u"

2 comments:

LINDAHERY said...

hai singgah sini ... tgk papa i love u je.. ombak rindu tak best..uhuk

emy zulaiha said...

best eh papa i love you...emy tak berkesempatan lagi nak tgk! :) nnt ade mase nk jgk tgk

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...