ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Tuesday, January 24, 2012

Bila sudah jadi JUARA..:)

Assalamualaikum...

bila suda jadi juara...ramai yang dengki...errrrr...


Perlu kah PEMAIN FELDA UNITED tunjuk sikap yang macam nie???

mula-mula



lepas itu...


tak faham aku...

mahu jadi samseng????

PE nie PISANG a.k.a ex player N9... 
Kau fikir kau kuat???? sekurang-kurangnya fikir la MB N9...
Kalau Risya jadi MB da lama Risya buang kerakyatan kau...

Bengang???? memang Bengang...
walau apa pun yang berlaku, Risya tetap dengan N9.....biar pun dicaci, dihina....
luv n9....
harap fan n9 akan sentiasa dibelakang player2 n9 walau apa pun yang berlaku..:)
kalau boleh mari lah bersama-sama ke STAR of PAROI untuk menyokong pasukan N9.

‎" This is how we sing, this is how we fight, this is how we stand" 

Macam mana player N9 disakiti, macam tulah yang kita rasa. Datang rumah orang, beradablah sikit. Kemain tunjuk perangai, mana tak orang marah.


#sehatisejiwa

Credit picture : Ultras n9PSNSn9futbol







mahu Beli T-shirt ini...
Sila PM Farisya a.k.a Iela Ziela
Thankz....

2 comments:

Yuu Hidayu said...

tak profesional langsung diorang ni.. pasal bola seketul tu pun nak gaduh.. haihhh

farisya risya said...

tahu x pew....huhuhu

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...