ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, January 1, 2012

tempah BAJU Design picture kamu..:)

assalamualaikum..
act. Risya nak tutup Blog Risya ....sebab ada orang tak suka Risya jadi blogger kan...tapi ada Risya kisah...atas nasihat ramai terutama GENG FIQ"RA ,ADMIN GF, nabila medanfaizal PM, nurin najwa,nia lidia .. Risya akan tangguhkan dulu hasrat hati Risya..:)
"kepada cik ANON: walaupun kau da cakap macam-macam dekat aku nak jatuhkan aku..tapi aku tak akan mengalah.aku memang akan STOP..tapi bukan sebab ENGKAU..."

ehhhh..merepek pulakkan...sebenarnya nak promote baju...baju apa???


lawa tak design 2???? lawa kan..tapi kalau letak Picture Risya lagi bertambah lawa kan..hihihih... sory Abg Cinos...hihihi...
syarat-syarat nak tempah baju nie????
ea ad syarat gitu..:P

Design Pertama 2012 yang baru dilancar. Abadikan gambar anda keluarga mahupun gambar yang tersayang di si sehelai baju yang dibuat EKSKLUSIF hanya di http://www.facebook.com/tempahbajuonline

Tempahan sepanjang masa :

1. Anda boleh pilih nak letak gambar di belakang atau di depan baju 

2. Tidak kisah berapa ramai orang yang anda nak letak tetapi makain banyak gambar makin kecil jadinya.

3. Tulisan tidak kira apa yang anda hendak tulis tetapi tidak melebihi 10 patah perkataan.RM 1 tuk + nama

4. Sila hantarkan kepada kami 2 keping gambar yang anda letakkan dibaju supaya anda boleh memilih gambar mana yang sesuai apabila kami tukarkan kepada warna hitam.

okey la..kalau nak tempah boleh pergi ke http://www.facebook.com/tempahbajuonline
atau 0193349593( cinos a.k.a. soffi )..

kalau malu nak call dia,boleh la call or PM fb Risya yer....
nak merepek lagi boleh tak????

3 comments:

CiNOS said...

No komen boleh tak ?? HIhihihi

CiNOS said...

Kalau no komen boleh tak ???

farisya risya said...

@CINOS xde de...kne komen gak..:( penat wat taw..:(

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...