ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Saturday, February 4, 2012

contest : Kata Kunci Strawberi

jom join ....klik SINI


Risya nak sangat pergi UK sebab Risya nak tengok ladang STRAWBERI

pic dari ladang strawberi di uk

sambung cite balik..hihihi...My Sis (kakak angkat Risya) pernah tunjuk picture ladang strawberi membuat Risya nak sangat pergi..Dia juga pernah bagi buah nie sebagai HADIAH hari Risya..tapi sayang bila balik MALAYSIA buah tu pun layu..namun Risya tak kisah sebab ia merupakan lambang KASIH SAYANG antara kami..:)

rule:-

  • Follow blog Gades dan Wanni (wajib dan akan di semak)
  • Buat entri bertajuk "Kata Kunci Strawberi" 
  • Copy banner di atas dan linkkan sama ada gades atau wanni
  • Letakkan satu gambar mengenai tempat yang anda ingin pergi atau sudah pergi 
  • Buat ayat mengenai gambar yang anda letakkan dan kaitkan dengan kata kunci "strawberi", "hadiah" dan "kasih sayang
  • Contoh = Saya teringin ke / saya pernah pergi ke _______________ kerana ____________. 
  • Pastikan ketiga-tiga kata kunci itu ada dalam ayat anda 
  • Letakkan link di ruangan komen gades atau wanni 
  • Tarikh tutup 3 - 9 feb 2012 pada 12.00 tengah malam

jangan lupa join contest Risya lak..= )

4 comments:

[ wanni ] said...

thanks risya sebab join :)

jal said...

datang jalan2 dari contest yang sama
dah follow sekali

jom follow jugak
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/kata-kunci-strawberi.html

W.N.G said...

follow blog ni jgk:) member ke-450 xde misteri gift ke? hehe

http://allcutetosee.blogspot.com/2012/02/contest-kata-kunci-strawberi.html

saya gades pelik said...

wah~ jauhnye tempat tu :)

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...