ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, February 5, 2012

Contest sweet sour friends by Wan Niahix & Nur Ayi'en




nama: Nurul Suhaida 
nama: Nur Syahira
nama : Nurmalinda

Cerita kami yang sweet??? tak adalah sweet sangat just kami Roommate di KOLEJ DANG ANUM UITM MELAKA. tapi hubungan kami dah macam adik beradik..
makan sama,keluar sama,mandi sama( jangan salah faham ea,bilik air asing2 taw), everything semua sama..
tidak ada rahsia antara kami...even kami gaduh pun only 5 minit...pastu da baek2...
yang sweet nye kami berempat ialah: time mandi...kecoh bilik air...kne mandi sama-sama pastu keluar bilik air pun sama-sama... even salah seorang tak habis mandi lagi...diorang semua kena tunggu...itu la yang sweet..
kalau keluar pulak...kena sama-sama,kalau tak x BEST...
to SYIRO,IEDA, n MALYNN u all my best friends..=) 



2 comments:

NiaLidia. said...

kak risyaaaaaaa, hehe good luck !
jomm join contest nia heee .

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

wan niahix said...

Thanks sbb join..

Nway, gudluck k...

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...