ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Saturday, February 4, 2012

Contest "Wish Us Luck" by Ecah & Nfah



jom join..:) klik SINI

nie kata semangat yang akaq buatkhas untuk korang..jangan lupa join contest akaq yer..:)

syarat nak join???

rules contest ni:~ 1)WAJIB follow blog ecah &nfah 
2)Buat satu entry bertajuk "wish us luck" dan berikan kata-k
ata semangat kepada kami yang sedang menghadapi exam
3)Letakkan banner kami yang cute mute ni kat entry korang ye..hehehe 4)Linkkan entry korang ke ruangan komen ecah atau nfah 
5)Lagi bagus 
kalau korang letak gambar or whatelse yangboleh memberi semangat kepada kami(tak wajib)

senang kan??? jom la join..:)

2 comments:

aisyah ecah said...

kak risya,tenks sudi join....4 the wish,sngt2 suke..time kasih daun keladi ye.... ^_^

HaNiFaH HiDaYaH said...

kak risya...
thanx..

wah.. siap tulis ats kerts lagi..

huhu..
thanx akk ats kata2 tu..
*tbe2 rase smangt..

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...