ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, February 12, 2012

Xde kerja cari Kerja


assalammualaikum..

Bila balik UiTM je mesti rasa bosan...tidak tahu mengapa harus terjadi..pergghhhh ayat skema kan.. =p
Mak???
Allahamdulillah....semuanya berjalan dengan lancar...
nak tahu??selama beberapa hari Risya tak ada bilik..
Bilik Risya jadi...

Jeng!!!



Jeng!!!



Jeng!!!






Bersepah sangat-sangatkan...
apa lagi time untuk kemaskan bilik lah... yeahhhhh

tapi kan time kemas kan bilik Risya jumpa

jeng!!!!!!!!!

hot tiket..

sejak tahun lepas semester 2, Risya kumpul benda ni..huhuhu
banyak tak???dari semester 2 sampai semester 3..

lepas itu Risya jumpa gambar my old friends... =)


yang ini merupakan kawan baik Risya..miss u guys.. =(

bergambar dengan atlet Brunei,kelantan and zaquan dan aidil

picture mase umur 10 tahun..gambar pun da buruk da,...huhu
CUTEZ x??? =p

picture sapa?? 
picture orang yang ada dihati Risya dulu...
BTW sekarang kami tak ada apa-apa but still kawan.. =)

mana Risya dapat benda ini semua..
tentulah dikotak sakti Risya..hihihihihihihi

kotak yang bawa pelbagai memori suka dan duka...


setelah lama berkemas...akhirnya bilik risya menjadi..

jeng!!!



jeng!!!!



jeng!!!!!!




disusun rapi..

tersusun...( nampak tak kalender k pop.. =p) jangan jelez

katil pun da kemas tau..


okey la...mahu siapkan asgmnt saya...

bye guyssssss!!!!!!!

3 comments:

Qienah said...

kemas ngt blik ye..:)

lieynanilaz said...

nasib baik tau kemas bilik..kihkih.

Ezad Skytech said...

hee..kalau bilik berselerak...nak duduk dalam tu pun tak selesa rasanya kan...

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...