ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, March 19, 2012

Biarlah Rahsia

Assalamualaikum..

Relex untuk beberapa hari..lega bila paper KILLER da terjawab petang tadi. Mudah-mudahan aku dapat mark yang tinggi..esok mahu pergi mana yerrrr..sama ada Mahkota Parade, Dataran Pahlawan, atau Jusco?
runsing-runsing..
sebenarnya nak keluar bukan sekadar suka-suka..mahu mencari Hadiah untuk my mom.. bufday my mom 26/3.. tak tahu nak beli apa..ingatkan nak beli tettttttttttttttttttttttttttttt....secret la kan..takkan nak bagi tahu dekat kamu semua pula.. tak suprise lah nanti..hahahha.. jangan risau ea mak, mestik mak suka punyalah..

opssss..lupa pula ada dua orang bufday mereka bulan tiga, my mom and my bro.. untuk my bro, tidak terfikir lagi nak beli apa..beli teddy bear nak tak? ( mengarut sudah ).. untuk abang kesayangan Risya ni ( sayanglah sangatkan ) Risya nak suprisekan dia dengan something yang dia takkan lupa la.. hahahaha... Hadiah apa?? tunggu dia bukak nanti baru Risya bagitahu ya..
tapi hadiah itu tak semahal barang yang dia ada sekarang and tak la semahal kamu dan kamu bagi dekat abang-abang kamu...
simple dan sangat murah.. =')
 
*hanya sekadar gambar

itu yang termampu...hahahah..( poyo tak ayat saya )
okey lah.. nak pilih baju untuk pakai tomorrow.. daaaa

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...