ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, May 13, 2012

Family day Syapalikh fm community..

assalammualaikum..

wawawawaw... Risya nak menangis sebab Risya tak dapat pergi ke Family Day Syapalikhfm, bestnya.. mesti reader-reader tertanyakan kenapa Risya tidak dapat menghadirinya?? sebab kalau bab begini, muka Risya mesti ada..=)
Risya act ada Photoshoot dekat seremban 2 dan memperagakan pakaian dari butik di Seremban, lepas itu Risya kena balik, sebab kakak Risya masuk hospital sebab Risya dapat anak buah baru.. ( excited )
so, risya minta kebenaran EDY FAUZI a.k.a DJ SYAPALIKH FM untuk memasukkan picture2 sepanjang program berlangsung..

nak tengok tak?? Risya tengok pun, rasa macam kelakar sangat.. sebab picture dia memang kelakar lorhhhh..wakakakak

Jemputan Family Day Syapalikh FM Radio Kito Lopak Kito


majlis pembukaan dirasmikan oleh coach AK ( coach n9 )

sesi pendaftaran..


hantu ke peserta raja lawak???


Safie Norizan & family

ok fine.. saya tidak mengenali.. mungkinkah tersesat?? insaflah yer... semoga jumpe jalan yang sebenar..wakakakak


makeup artis..=p

ok fine Risya jelez sebab tak dapat makan...

model?? erkkkkk

rebut kerusi..=)

3 dara... sesiapa nak kenal, bolehlah add mereka..=p

comey nyeeee!!!!


setakat ini sahaja picture yang sempat Risya ambil di syapalikh community.. nantikan sambungnya esok.. =)
p/s : sesiapa berminat untuk sesi photoshoot sila bagi nama n bayaran dikenakan.. hanya 2 orang kekesongan diperlukan.. ( yang lain da di isi orang )

3 comments:

AzmaAzhar said...

mumia tu mcm kenal ! hahahaha

farisya risya said...

lorh knl kew..:P awak yer..kantoi...hahaha:P

Sakura Aihana said...

jmpt join segmen hana ya

http://www.marsgreen.blogspot.com/2012/05/segmen-its-you-i-review-you.html

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...