ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, June 25, 2012

PART 2: SYAPALIKH FM at PB


Cover Photo

assalamualaikum... Risya post dua kali ni...tak pernah terjadi dalam hidup Risya...waduh2x... tapi gua cakap sama lu, if u all masuk SYAPALIKH FM .. mesti u all tak mahu keluar dari community tersebut.. best gilerrr....walaupun Radio nie Radio online, tetapi kemeriahannya sama seperti anda luangkan masa dengan Family anda.. :)

tidak percaya? ada mesti percaya jika Risya masukkan picture PART TWO at Pengkalan Balak at PB... MOHON jangan JELES ea CITAN aka Safie Norizan ( mohon maaf ) hahahha 

sebelum itu.... Risya masih tergelak-gelak bila KAKAK ( anak AL FATH ) kata "walid kalau kedai tu panas2,balik mesti walid bau pahit
wakakakka....memang terbaiklah anak abg AL FATH...nasib baik semua rahsia tak dipecahkan...hihihhihi

da cukup...jangan nak membebel pulak ye Risya...jom kita melihat picture-picture ini..=)

tak tau pe mereka buat..errr


perhhhh... minum air kelapa x ajak pun Risya... cehhhhh..kecewa la.. x nak join lagi...:P

khemah ada 6 tapiiiiiii siapa yang tidur??? baik tak payah bawa khemahkan..wakakak

this is EDY FAUZI... if u all nak kenal.. silalah hubungi saya....( jangan marah YAYA..opssss )


mohon hubungi polis... seorang kanak-kanak telah dijumpai merayau-rayau di PB..

mohon jangan jeles kepada sesiapa yang tidak dapat menghadiri ke PB ini..tq

perrhhh sodap tue poitttttt.....huhuhuhuh

hepii bezday to ABG EDY and Ulang tahun kelahiran ABG AL FATH N KAK NADIAH
kami dari family besar SYAPALIKH FM mendoakan supaya u all sihat always dan bahagia kehendakNYA... 

okey... maaf saya tak kenal mereka? siapa mereka? kenal ke?

antara muka orang-orang kuat SYAPALIKH FM radio kito lopak kito...

this is big family.....=) geram dengan budak nie sebab dia tak suka perempuan...huh..

jom kita berJIMBA....

wah... bestnye tengok pasangan bahgia... =)

merpati duo sejoli..lalalalala....

inilah kereta NAD.... =) thankz NAD coz tumpangkan Risya..

keindahan di PB!!!!!!!!!!!

AL FATH with family... =)

dan inilah keluarga besar SYAPALIKH FM!!!! LUV U SO MUCH....dan ini lah community yang paling sporting habis........rugi kot if u all tak poie... tersasul pulak cakap nogori nie... hihihihi
thankz to ADMIN-ADMIN kerana buat aktiviti sebegini... jika tidak Risya pun tak dapat kenal dengan u all...
dan Risya sangat puas hati dengan pembayaran dio.... bayar only rm50 tapi makanan dan homestay dia cukup puas hati... =)

okey lah.... letih sudah... tak larat makan keropok udang yang adik bawa dari Sabah.. mama udah bagi 2 minggu lepas.. tapi dio bagi tadi.. selepas itu, marah Risya sebab tinggalkan dia sorang-sorang..sudah ajak dio, tapi dio kobar x maun... aduh...al maklumlah baru datang semenanjung, tak tahu mano jalan-jalan kek sini.. errrrr...bha minggu depan kito balik rumah yer adik, ( faham ke tak bahaso nogori ni )...

p/s: PART 3 akan menyusul... ( den masih laie tunggu picture den nie...tak di upload pulak,, yang ado pic den dongan............. ) 

Sunday, June 24, 2012

PART 1 : SYAPALIKH FM COMMUNITY di PB

Cover Photo
Hola..hola..hola.. anda bersama dengan saya, DJ Risya.. oppsss terlebih sudah... agak sudah berapa lama Risya tida mengupdatekan Blog ini... da bersarang da hah...ceh...memekak pula Risya petang ni.. Letih pun tak penat lagi ni...( macam bawa keretakan..pada hal Nad yang bawa )
 Risya pergi mana sampai penat nie? nak cakap ke tak nak ye...sebab takut manusia-manusia ( nama di rahsiakan) itu cemburu dengan Risya..Al maklumlah tak dapat nak men 'join' kan diri mereka ke PENGKALAN BALAK.
Actually, Risya pun tak sangka pergi men 'join' kan diri Risya dengan family besar Syapalikh FM... tapi Alhamdulillah, akhirnya Risya betul-betul pergi.. hati berbelah bagi sama ada ke Seremban meet my " family" or Family syapalikh...
oleh kerana hanya sedikit picture yang dimasukkan.. Risya akan masukkan yang mana yang ada sahaja.. picture yang lain Risya akan upload PART 2 pula...

~ mula-mula sampai ke PB~


act Risya x puas hati dengan ini orang,..wakakak... tapi dia memang terbaikkkkkkk!!!!!

duduk termenung memikirkan nasib..... =p

my homestay... yang pakai tudung hitam itu owner rumah.... Gua cakap sama lu, Homestay dia memang terbaikkk la...

errrr... nak bunuh orang ke?

wakakakaka.... laki sapo nie.... on air sambil minum.. =p

abang Edy =)

sesi memasang kemah di luar rumah..

yang ini memang terbaiklah... sebab helikoptar tu betul-betul terbang dekat dengan kita orang.... adalah dalam 4 kali dia lalu...

pemandangan di laut... ( indah sungguh ciptaan Allah.. SubahanAllah)

merpati duo sejoli... pewiiiiitttttttttt ( abang edy n Yaya baim )

okeylah...if Risya letak picture Banyak nanti ada takut my Blog berat nanti... so tunggulah 
PART 2 : SYAPALIKH FM COMMUNITY di PB

( harap maaf.. saya tak popular macam mereka... itu sebablah Picture saya tiada...sedih kan..huhuhu )


~ RISYA ~

Thursday, June 21, 2012

PROMOSI PENGENALAN!!!----PhotoCun Photographer


PROMOSI PENGENALAN!!!
Sempena pengenalan page "PhotoCun Photographer" ini, 5 orang yang membuat tempahan awal untuk perkhidmatan jurugambar akan mendapat promosi hebat ini.

Segala majlis akan diuruskan dengan sempurna dari awal hingga akhirnya tanpa banyak bicara.

Pakej
1. 1 set custom album - saiz 10'x12', 20 m/s
2. 1 set sticky album - saiz 4R, 118 pcs & saiz 8R, 2 pcs
3. 1 set gambar frame - saiz 16'x24'
4. 1 keping DVD - softcopy gambar

*5 tempahan awal akan diberi diskaun dengan harga RM1100 sahaja!!!

*Pakej ini sesuai untuk bakal pengantin seluruh Malaysia. PhotoCun Photographer juga menerima tempahan untuk lain-lain majlis.

**Tambahan bayaran akan dikenakan jika tempahan luar dari kawasan KL.

jika berminat boleh menghubungi 

----> 012-753 4454 ( en agus jamat ) 
-----> email are_gus88@yahoo.com

contoh picture boleh tengok di 



Saturday, June 9, 2012

Cepat-Cepat sebelum Terlambat..

Assalamualaikum..

tawaran hebat.. Anda Hanya membayar rm20 dan saya akan Promosi koleksi-koleksi barangan anda selama SEBULAN.

MAHAL? Tidak perlu risau kerana Risya akan mempromosikan pelbagai cara bukan hanya diblog, malah di facebook, page dan sebagainya.

TIPU? kenapa Risya perlu tipu, jika mahu melihat Risya jalankan kerja Risya, FOLLOW my blog n twitter, ADD me at VIRTUAL FRIENDS, FACEBOOK, dRbuku, TAGGED...

hanya BUTIK PAKAIAN dan TUDUNG sahaja? tidak sama sekali, saya boleh promosikan apa sahaja barang kecuali BARANG YANG HARAM!!! =)

BAGAIMANA? kamu hanya perlu SMS Risya di no 0176274922 atau fazilah_lala92@yahoo.com atau PM iela di FACEBOOK

#hanya mahu menolong kamu.. ;-)

Friday, June 8, 2012

REFF HG kena rasuah dengan Singapura?

Setelah Malaysia mendahului Singapura dengan jaringan 2-0, hasil jaringan AZZAMUDDIN AKIL dan SHAFIQ RAHIM, akhirnya Malaysia dikejutkan dengan KEPUTUSAN REFF HG YANG #$%^... tindakkan Reff tersebut telah mengundang kemarahan penyokong-penyokong setia Harimau Malaya. Lebih malang lagi, apabila KFC @ apex telah berjaya menangkap bola tersebut, REFF #$%^ telah menghadiahkan tendangan percuma aka free kick di dalam kotak penalti.

Hanya berkata YES , bolehkah sewenang-wenangnya REFF@#$% memberi sepakan percuma? bertauliahkah REFF tersebut?

aidil mengatakan 'YES' dengan gembira apabila apex dapat menyelamatkan penalti. Kemudian Aidil diberi kad kuning dan sepakan percuma. #k rajagopal


‎== FIFA Rules and Legislation Number 69 ==

An indirect freekick can be awarded after a penalty is awarded especially after the penalty is saved, but

 ONLY if the referee is paid a certain high amount of Money by the losing team. 

The rule is only applicable in a few undeveloped countries such as Singapore, Singapore, Singapore,

 Singapore and the most important one, Singapore. 

# Say " YES " to Singapore!

di Jalan Besar..mcm sedia maklum..reff mejadi hero utk Singapore sebentar tadi..sila lah bagi rating yang paling teruk utk reff tersebut di laman web pengadil2 fifa..and one more time at SSA. ~ultras n9~

#jangan berkata 'YES'
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...