ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, June 24, 2012

PART 1 : SYAPALIKH FM COMMUNITY di PB

Cover Photo
Hola..hola..hola.. anda bersama dengan saya, DJ Risya.. oppsss terlebih sudah... agak sudah berapa lama Risya tida mengupdatekan Blog ini... da bersarang da hah...ceh...memekak pula Risya petang ni.. Letih pun tak penat lagi ni...( macam bawa keretakan..pada hal Nad yang bawa )
 Risya pergi mana sampai penat nie? nak cakap ke tak nak ye...sebab takut manusia-manusia ( nama di rahsiakan) itu cemburu dengan Risya..Al maklumlah tak dapat nak men 'join' kan diri mereka ke PENGKALAN BALAK.
Actually, Risya pun tak sangka pergi men 'join' kan diri Risya dengan family besar Syapalikh FM... tapi Alhamdulillah, akhirnya Risya betul-betul pergi.. hati berbelah bagi sama ada ke Seremban meet my " family" or Family syapalikh...
oleh kerana hanya sedikit picture yang dimasukkan.. Risya akan masukkan yang mana yang ada sahaja.. picture yang lain Risya akan upload PART 2 pula...

~ mula-mula sampai ke PB~


act Risya x puas hati dengan ini orang,..wakakak... tapi dia memang terbaikkkkkkk!!!!!

duduk termenung memikirkan nasib..... =p

my homestay... yang pakai tudung hitam itu owner rumah.... Gua cakap sama lu, Homestay dia memang terbaikkk la...

errrr... nak bunuh orang ke?

wakakakaka.... laki sapo nie.... on air sambil minum.. =p

abang Edy =)

sesi memasang kemah di luar rumah..

yang ini memang terbaiklah... sebab helikoptar tu betul-betul terbang dekat dengan kita orang.... adalah dalam 4 kali dia lalu...

pemandangan di laut... ( indah sungguh ciptaan Allah.. SubahanAllah)

merpati duo sejoli... pewiiiiitttttttttt ( abang edy n Yaya baim )

okeylah...if Risya letak picture Banyak nanti ada takut my Blog berat nanti... so tunggulah 
PART 2 : SYAPALIKH FM COMMUNITY di PB

( harap maaf.. saya tak popular macam mereka... itu sebablah Picture saya tiada...sedih kan..huhuhu )


~ RISYA ~

3 comments:

Yaya Baim said...

amboi2 ...... hahahaha ... terbaekkkk !!
I love SFM FAMILY !

Yaya Baim said...

amboi2 ...... hahahaha ... terbaekkkk !!
I love SFM FAMILY !

farisya risya said...

hahah..mmg terbaikkkk la... <3 sfm

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...