ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, June 25, 2012

PART 2: SYAPALIKH FM at PB


Cover Photo

assalamualaikum... Risya post dua kali ni...tak pernah terjadi dalam hidup Risya...waduh2x... tapi gua cakap sama lu, if u all masuk SYAPALIKH FM .. mesti u all tak mahu keluar dari community tersebut.. best gilerrr....walaupun Radio nie Radio online, tetapi kemeriahannya sama seperti anda luangkan masa dengan Family anda.. :)

tidak percaya? ada mesti percaya jika Risya masukkan picture PART TWO at Pengkalan Balak at PB... MOHON jangan JELES ea CITAN aka Safie Norizan ( mohon maaf ) hahahha 

sebelum itu.... Risya masih tergelak-gelak bila KAKAK ( anak AL FATH ) kata "walid kalau kedai tu panas2,balik mesti walid bau pahit
wakakakka....memang terbaiklah anak abg AL FATH...nasib baik semua rahsia tak dipecahkan...hihihhihi

da cukup...jangan nak membebel pulak ye Risya...jom kita melihat picture-picture ini..=)

tak tau pe mereka buat..errr


perhhhh... minum air kelapa x ajak pun Risya... cehhhhh..kecewa la.. x nak join lagi...:P

khemah ada 6 tapiiiiiii siapa yang tidur??? baik tak payah bawa khemahkan..wakakak

this is EDY FAUZI... if u all nak kenal.. silalah hubungi saya....( jangan marah YAYA..opssss )


mohon hubungi polis... seorang kanak-kanak telah dijumpai merayau-rayau di PB..

mohon jangan jeles kepada sesiapa yang tidak dapat menghadiri ke PB ini..tq

perrhhh sodap tue poitttttt.....huhuhuhuh

hepii bezday to ABG EDY and Ulang tahun kelahiran ABG AL FATH N KAK NADIAH
kami dari family besar SYAPALIKH FM mendoakan supaya u all sihat always dan bahagia kehendakNYA... 

okey... maaf saya tak kenal mereka? siapa mereka? kenal ke?

antara muka orang-orang kuat SYAPALIKH FM radio kito lopak kito...

this is big family.....=) geram dengan budak nie sebab dia tak suka perempuan...huh..

jom kita berJIMBA....

wah... bestnye tengok pasangan bahgia... =)

merpati duo sejoli..lalalalala....

inilah kereta NAD.... =) thankz NAD coz tumpangkan Risya..

keindahan di PB!!!!!!!!!!!

AL FATH with family... =)

dan inilah keluarga besar SYAPALIKH FM!!!! LUV U SO MUCH....dan ini lah community yang paling sporting habis........rugi kot if u all tak poie... tersasul pulak cakap nogori nie... hihihihi
thankz to ADMIN-ADMIN kerana buat aktiviti sebegini... jika tidak Risya pun tak dapat kenal dengan u all...
dan Risya sangat puas hati dengan pembayaran dio.... bayar only rm50 tapi makanan dan homestay dia cukup puas hati... =)

okey lah.... letih sudah... tak larat makan keropok udang yang adik bawa dari Sabah.. mama udah bagi 2 minggu lepas.. tapi dio bagi tadi.. selepas itu, marah Risya sebab tinggalkan dia sorang-sorang..sudah ajak dio, tapi dio kobar x maun... aduh...al maklumlah baru datang semenanjung, tak tahu mano jalan-jalan kek sini.. errrrr...bha minggu depan kito balik rumah yer adik, ( faham ke tak bahaso nogori ni )...

p/s: PART 3 akan menyusul... ( den masih laie tunggu picture den nie...tak di upload pulak,, yang ado pic den dongan............. ) 

1 comment:

Kesuma Angsana said...

wah2 happening sungguh risya!

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...