ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, July 27, 2012

BBM for ANDROID

Assalamualaikum...

Risya nak tanya kamu semua..siapa guna android? angkat kaki..hihihihi  
mungkin bagi kamu semu, ada yang da tahu applikasi BBM for ANDROID.. ini kira macam BBM BLACKBERRY jugalah... siap ada pin number lagi..


bagaimana mahu buat?

first:
kamu mesti download ( bbm android )

second:
da siap download? bagus.. kamu mesti la install benda yang kamu download tadi

third:
kamu register la BBM android kamu itu.,.:)

senangkan, so tunggu apa lagi, jom guna BBM android ni...
jangan ingat BB je ada BBM ....
hemohemo!!!!

p/s : jom add RISYA at 516C053275

info lanjut boleh tengok sini http://zardalamkenangan.blogspot.com/2012/03/catfiz-bbm-untuk-android.html


Monday, July 2, 2012

running man edition t-shirt

Assalamualaikum..


EDISI TERHAD...

HARGA

RM 30 sehelai + RM6 (postage)

WARNA
  • RED + WHITE
  • LIME GREEN + WHITE
  • ORANGE + WHITE
  • BLACK + GREY
SIZE

S,M,L,XL,2XL.
Rujuk  'SIZE CHART' untuk maklumat lanjut



TARIKH AKHIR TEMPAHAN
Batch 1 - 15 JULAI 2012 (11:59pm)

CARA TEMPAHAN
Cara-cara tempahan :-

** SILA TAG NAMA ANDA PADA GAMBAR **

1. Deposit RM 10 atau nak bayar full pun boleh.
2. Selepas 3 hari nama anda dimasukkan, jika tiada sebarang deposit maka secara automatik nama anda akan di   keluarkan.
4. Cara pembayaran disini -> Boleh PM saya atau SMS UNTUK no ACC MAYBANK
5. Tempahan bermula dari sekarang 01 JULAI 2012 - 15 JULAI 2012.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...