ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, August 27, 2012

Akira Shukri the best youtube artis

Assalamualaikum..
pernah kamu Akira Shukri? Tak pernah?

Akira Shukri
woooo...hensemkan....nak kenalll!!! Errr ( gatal tak habis Risya kan )

cer korang kamu dengar lagu nie hasil ciptaan dia....



verse1 :
kau ukir padaku senyuman hai manisnya
kau renung mataku rasa luar biasa
bagiku dirimu adalah segalanya
bagimu diriku hanya teman biasa

chorus :
mungkinkah engkau kan menyedari yang ku cinta
you are my crush masih rahsia
ingin ku ucapkan iloveyou kepadamu
tapi, tak termampu

verse2 :
senyummu dan ketawa buatku tergoda
hatiku takkan berubah hanya dirimu saja
bagiku dirimu kurnian terindah
bagimu diriku bercinta takkan pernah

 RAP :
tiap kali berjumpa
hati terasa ada cinta
namun tak mampu luahkannya
lidah kelu tak terkata
kiniku tertanya tanya
sudahkah engkau berpunya
jika masih tiada siapa
inginku mulakan langkah
bilaku ingin bicara kata tak mampu terluah
kerana pesonamu membuat ku merasa
sebuah cinta dan harapan
penuh dengan oh cabaran
tidak mudahku mengalah
terus cari cuba curi cinta dihati untuk dihati

sangat best kan...first time Akira shukri hanta link dekat Twitter Risya..



Risya terus buka link tue..pernantian Risya tak sia2 pabila lagu tu mendapat tempat dihati Risya..
Risya hope sangat-sangat Risya boleh temubual Akira Shukri.... i hope....and boleh berduet dengan dia... auuuu ( opss asal Risya gedik hari ini and BM tunggang terbalik nie )
okey lah... byeeee...dengar taw lagu Risya tue..eeee silap lagu Akira Shukri and Hez Hazmi...

p/s: Risya tidak boleh pergi Final Pencarian Hero Remaja... if ada sesiapa mahu tiket free dari Risya.. PM Risya di FB or Twitter...and Risya minta maaf kepada Dhiya Hero Remaja, Risya tak dapat pergi, coz ada exam...thankz to Dhiya coz promote blog Risya...=) buat yang terbaik k...Insyaallah ada masa kita akan berjumpa lagi..=)

3 comments:

Mya said...

amboi talented! wee :D

Shafiqah Jai said...

tahu tak mcm mane nak dowload lagu ni selain youtube ?

farisya risya said...

erm... tue nti i tnye shukri.. i pun x pasti ad ker x..:) wait ea...

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...