ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, September 24, 2012

Abdul Fattah juara HERO REMAJA 2012

Assalamualaikum..
Bersyukur ke hadrad Illahi, Risya masih diberi peluang lagi untuk hidup diatas bumi yang bertuah ini. Terima kasih Ya Allah!!! 


Alhamdulillah, Hero Remaja telah melaburkan tirai pada 22 september 2012, di Dewan MCA, Kuala Lumpur. Tahniah kepada semua Top 22 Hero Remaja 2011/2012. Akan tetapi adat pertandingan mesti ada menang dan kalah, tidak terkecuali dalam Hero Remaja.
Abdul Fattah mohd Amin ( Abdul Fattah ) berjaya merangkul Gelaran Hero Remaja pada edisi kali ini. Beliau telah memenangi RM 5,000 dan sebuah motosikal Naza 650z. Mohd Syafiq Syamim Abdul Razak ( Syafiq kyle ) pula memenangi tempat kedua dan Mohd Shahrul Ridzwan Hashim ( Syarul Ridzwan ) memenangi tempat ketiga dalam pertandingan Hero Remaja pada kali ini.
Selain itu, Hero Macho disandang oleh anak kelahiran Seremban, Nazrief Nazri dan Hero Favorite disandang oleh Azfar ... Risya ucapkan tahniah kepada semua para pemenang dan kepada yang tidak bernasib baik, kamu adalah terbaik.. Diminta kamu semua bergiat aktif dalam dunia seni ini dan tingkatkan pretasi dan kurang kontrolversi.. ( macam salah eja je )

 
FIRST PLACE
Abdul Fattah

SECOND PLACE
Syafiq Syamim

THIRD PLACE
Shahrul Ridzwan

HERO MACHO DAN FAVORITE
Nazrief Nazri dan Azfar

All the TOP 22... =) you are the best...

Risya harap lepas da jadi Artis tolong jangan sombong.. Risya mahu kamu semua jadi seperti sekarang..yang sentiasa melayan pelbagai karenah fans kamu.. so, good luck n all the best to all... =)

Monday, September 10, 2012

pendatang baru : ERY MA'AROF

Ery Ma'arof

salam 1 malaysia.. disini Risya begitu gembira kerana dapat menemu ramah jejaka handsome dan macho ini siapa lagi kalau bukan Daing Zairi bin Ma'arof atau lebih dikenali sebagai Ery Ma'arof. beliau merupakan anak ke 12 dari 14 orang adik beradik ini berasal dari Ayer Hitam, Batu Pahat.
 Jejaka yang lahir pada 8 oktober 1984 ini merupakan seorang pendatang baru dalam arena industri tanah air ini.. Antara lagu-lagu beliau ialah melukis awan dan terpaut.
Jom ikuti perjalan ERY dalam menempuhi onak duri dalam persada hiburan muzik tanah air.

Bagaimanakah anda boleh berkecimpung dalam dunia seni ini?

Ery aktif menyanyi sejak berumur 11 tahun…sbenarnya dah lama nak nak menjadi penyanyi tetapi keluarga suruh belajar dulu sehinggalah ery habis belajar di UKM….minat yg mendalam menyebabkan ery bertekad untuk melahirkan single album…

Siapakah yang mula2 membawa anda kedunia seni?

Ery diperkenalkan kepada Saari Amri oleh kawan ery dan Alhamdulillah selepas mendengar demo dr Ery, abg Saari bersetuju untuk menghasilkan satu lagu nyanyian Ery dan akhirnya terhasillah lagu Astaghfirullah Al Azim dan Tak Takut….dr sinilah bermulanya karier ery sbg penyanyi…

Adakah single pertama anda mendapat sambutan dan diterima masyarakat?

Alhamdulillah lagu Astaghfirullah Al Azim mendapat sambutan yang sebaiknya dr semua peminat muzik tempatan..Lagu berkonsepkan ketuhanan ini telah pun dilancarkan pada 13 Ogos 2011 semasa bulan Ramadhan yg lepas…

Pernah menyertai mana-mana pertandingan nyanyian?

Banyak pertandingan yang ery sertai sebelum ery menceburi industry ini..Antaranya Sinaran Rakan Muda, Metro idol, Bintang UKM dan banyak lagi.

Harapan anda di dalam industry hiburan ini?

Ery berharap kehadiran Ery diterima oleh semua dan sokongan semua amat ery harapkan untuk ery terus bertapak dalam industry ini…Azam ery untuk tahun 2013 ialah ery akan mencipta lagu untuk diri sendiri dan kepada sesiapa penyanyi yg memelukan lagu baru…

begitulah temu bual ringkas diantara Risya dan Ery.. kepada sesiapa yang masih belum dengarkan lagu Ery, dengarkanlah di SINI!!!
l
l
l
l
V

melukis awan

terpaut

astaghfirullah al azim

p/s: tengah edit picture Risya dengan player, jika tidak ada arah melintang Risya update minggu nie..=)

Monday, September 3, 2012

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Syapalikh FM

Assalamualaikum..
syukur ke hadrat Illahi kerana dengan ini Risya diberi lagi kesempatan untuk menulis blog ini... Sebelum itu, Risya nak sangat u'all memberi support kepada FINALIST HERO REMAJA 2011/2012... Sesiapa yang belum ada tiket, if nak beli boleh la berhubung dengan finalist itu sendiri or dengan Risya... Then, Risya juga minta sesangat kamu semua support my friends Akira Shukri n Hez Hazmi , if x kenal, search lah YOUTUBE and seorang lagi member saya, Ery Ma'arof seorang penyanyi baru.. =) 

Aduh membebel pula Risya nie... Marah pula nanti member Syapalikh FM community ( hihihihi ). opsss da tengok belum tajuk di atas? belum ? err mesti tipukan... tapi kalau tak baca lagi, Risya tulis lagi sekali..

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Syapalikh FM

credit: Al-Fath

serius Risya katakan best sangat2 kalau join sebarang aktiviti daripada Syapalikh FM.. sampai Fitfitri berkata di dalam twitter

"Tadi jumpe kawan baru,,sangat seronok,..baik2 belaka..iela, yaya, fatin k.linda, nad, mawie.. *tu jelah yang den igt..haha"

mesti korang tak percayakan, let see picture2 yang sempat di snapppp

mee kasri the bestt!!!!

so sweettt.....pasangan yang bahagia... Abg AMIERUL n K.LINDA

 
pasangan bahagia ke dua... Abg EDY n YAYA

"peaceee" ---> nad

live from mawie

duet from yaya n Citan


teringin nak timbang anak sendiri katanya...Risya doakan abg amierul n kak linda cepat2 menaiki pelamin..opppssss


keluarga bahagia, citan n family.. =)


Tiya n family.. thankz Tiya coz membawa kuih kelepong untuk kami semua..


kalau ada Nad disitu, da gerentilah meja itu dipenuhi gelak tawa Nad jew kan.... errrrr... jangan marah ye Nad, sekadar gurauan... hihihi


sweet couple---> Che Lee Bangi n wife

Model makanan... Fatin n Yaya


see rambut anak Citan tue, Agak2 kalau cicak jatuh mati x?


kak Ally with Yaya At taman bunga ( memandai aku jew dekat taman bunga..hihih )


Si Rambut pacak with penyanyi pujaan ramai.. YUNA.... hahahah ( deq, sory..lupa nak tanya nama ary tu )


with Tuan Rumah, wan


with mak cik n uwan.. =) sporting giler gua cakap lu uwan n mak cik nie

DJ2 syapalikh FM.. radio kito lopak kito


jangan di tanya kenapa jadi macam itu..
( minta maaf kepada siapa tengok picture ini n the other picture dekat Syapalikh FM... im sory, n Adeq xkan buat lagi )


ini... saya tak sempat nak beramah mesra coz nak balik masa nie..=)


Tiya with Zuezu Beida Noor


bak kata abg Edy " this people yang banyak menaikkan nama Syapalikh FM... thankzzz"


pewitttttt....model orkid tueee


with DJ Al-Fath


live from kak Azieee


last picture terimalah 4 dara yang woooooo... cute bangat dongggg...=)

ermmm mesti ramai yang tanya kemana perginya picture2 Risya..for ur information, Diorang manalah nak tangkap picture Risya kan... Risya mana femes cam dorang..hahahah.. gurau je la... Risya memang tak akan masukkan Picture Risya di sebabkan hal tertentu..weeekkkk ..=p

Risya sarankan korang semua dengarkanlah http://www.syapalikhfm.net/  n masuk dalam grup kami di Syapalikh Community... memang korang tak terasa sia-sia, mereka tak bataskan UMUR dalam pergaulan, kami semua dah macam satu keluarga yang bahagia...kerana bagi kami, Umur tidak penting dalam persahabatan...Ada disini yang Risya baru jumpa, tapi Risya sendiri rasakan kami sudah lama kenal..Grup syapalikh community tidak macam grup yang lain.. Risya mengaku Risya BLOGGER tapi ada di antara grup di Blogger mementingkan ke FEMES an seseorang blogger... tapi bagi Syapalikh Community ia satu kelainan yang dapat Risya sendiri rasakan..
thanks kepada ADMIN2 n DJ2 syapalikh Fm...walaupun Risya baru lagi dalam Grup ini, tetapi korang semua melayan Risya dengan baik sekali.. thankz so much.. Risya tak tahu bagaimana mahu hargai jasa baik kalian... muahhhhhhhhh

baiklah, setakat ini saja episode Rumah terbuka SYAPALIKH FM... kita jumpa di FAMILY DAYS PB partII... =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...