Monday, September 24, 2012

Abdul Fattah juara HERO REMAJA 2012

Assalamualaikum..
Bersyukur ke hadrad Illahi, Risya masih diberi peluang lagi untuk hidup diatas bumi yang bertuah ini. Terima kasih Ya Allah!!! 


Alhamdulillah, Hero Remaja telah melaburkan tirai pada 22 september 2012, di Dewan MCA, Kuala Lumpur. Tahniah kepada semua Top 22 Hero Remaja 2011/2012. Akan tetapi adat pertandingan mesti ada menang dan kalah, tidak terkecuali dalam Hero Remaja.
Abdul Fattah mohd Amin ( Abdul Fattah ) berjaya merangkul Gelaran Hero Remaja pada edisi kali ini. Beliau telah memenangi RM 5,000 dan sebuah motosikal Naza 650z. Mohd Syafiq Syamim Abdul Razak ( Syafiq kyle ) pula memenangi tempat kedua dan Mohd Shahrul Ridzwan Hashim ( Syarul Ridzwan ) memenangi tempat ketiga dalam pertandingan Hero Remaja pada kali ini.
Selain itu, Hero Macho disandang oleh anak kelahiran Seremban, Nazrief Nazri dan Hero Favorite disandang oleh Azfar ... Risya ucapkan tahniah kepada semua para pemenang dan kepada yang tidak bernasib baik, kamu adalah terbaik.. Diminta kamu semua bergiat aktif dalam dunia seni ini dan tingkatkan pretasi dan kurang kontrolversi.. ( macam salah eja je )

 
FIRST PLACE
Abdul Fattah

SECOND PLACE
Syafiq Syamim

THIRD PLACE
Shahrul Ridzwan

HERO MACHO DAN FAVORITE
Nazrief Nazri dan Azfar

All the TOP 22... =) you are the best...

Risya harap lepas da jadi Artis tolong jangan sombong.. Risya mahu kamu semua jadi seperti sekarang..yang sentiasa melayan pelbagai karenah fans kamu.. so, good luck n all the best to all... =)

4 comments:

Mira Adzlia said...

wah..ni bakal2 jd retis yg pemes pasnih

AWAS!!!Anda dalam CCTV Allah! said...

Oo yg ni blakon lam tanah kubur..gud2..moga sume dpt ambil pngajaran :)

AWAS!!!Anda dalam CCTV Allah! said...

Dh jd pelakon tanah kubur,tahniah :)
Moga kte sume ambil pngajaran

AWAS!!!Anda dalam CCTV Allah! said...

Oo yg ni blakon lam tanah kubur..gud2..moga sume dpt ambil pngajaran :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...