ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, September 3, 2012

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Syapalikh FM

Assalamualaikum..
syukur ke hadrat Illahi kerana dengan ini Risya diberi lagi kesempatan untuk menulis blog ini... Sebelum itu, Risya nak sangat u'all memberi support kepada FINALIST HERO REMAJA 2011/2012... Sesiapa yang belum ada tiket, if nak beli boleh la berhubung dengan finalist itu sendiri or dengan Risya... Then, Risya juga minta sesangat kamu semua support my friends Akira Shukri n Hez Hazmi , if x kenal, search lah YOUTUBE and seorang lagi member saya, Ery Ma'arof seorang penyanyi baru.. =) 

Aduh membebel pula Risya nie... Marah pula nanti member Syapalikh FM community ( hihihihi ). opsss da tengok belum tajuk di atas? belum ? err mesti tipukan... tapi kalau tak baca lagi, Risya tulis lagi sekali..

Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri Syapalikh FM

credit: Al-Fath

serius Risya katakan best sangat2 kalau join sebarang aktiviti daripada Syapalikh FM.. sampai Fitfitri berkata di dalam twitter

"Tadi jumpe kawan baru,,sangat seronok,..baik2 belaka..iela, yaya, fatin k.linda, nad, mawie.. *tu jelah yang den igt..haha"

mesti korang tak percayakan, let see picture2 yang sempat di snapppp

mee kasri the bestt!!!!

so sweettt.....pasangan yang bahagia... Abg AMIERUL n K.LINDA

 
pasangan bahagia ke dua... Abg EDY n YAYA

"peaceee" ---> nad

live from mawie

duet from yaya n Citan


teringin nak timbang anak sendiri katanya...Risya doakan abg amierul n kak linda cepat2 menaiki pelamin..opppssss


keluarga bahagia, citan n family.. =)


Tiya n family.. thankz Tiya coz membawa kuih kelepong untuk kami semua..


kalau ada Nad disitu, da gerentilah meja itu dipenuhi gelak tawa Nad jew kan.... errrrr... jangan marah ye Nad, sekadar gurauan... hihihi


sweet couple---> Che Lee Bangi n wife

Model makanan... Fatin n Yaya


see rambut anak Citan tue, Agak2 kalau cicak jatuh mati x?


kak Ally with Yaya At taman bunga ( memandai aku jew dekat taman bunga..hihih )


Si Rambut pacak with penyanyi pujaan ramai.. YUNA.... hahahah ( deq, sory..lupa nak tanya nama ary tu )


with Tuan Rumah, wan


with mak cik n uwan.. =) sporting giler gua cakap lu uwan n mak cik nie

DJ2 syapalikh FM.. radio kito lopak kito


jangan di tanya kenapa jadi macam itu..
( minta maaf kepada siapa tengok picture ini n the other picture dekat Syapalikh FM... im sory, n Adeq xkan buat lagi )


ini... saya tak sempat nak beramah mesra coz nak balik masa nie..=)


Tiya with Zuezu Beida Noor


bak kata abg Edy " this people yang banyak menaikkan nama Syapalikh FM... thankzzz"


pewitttttt....model orkid tueee


with DJ Al-Fath


live from kak Azieee


last picture terimalah 4 dara yang woooooo... cute bangat dongggg...=)

ermmm mesti ramai yang tanya kemana perginya picture2 Risya..for ur information, Diorang manalah nak tangkap picture Risya kan... Risya mana femes cam dorang..hahahah.. gurau je la... Risya memang tak akan masukkan Picture Risya di sebabkan hal tertentu..weeekkkk ..=p

Risya sarankan korang semua dengarkanlah http://www.syapalikhfm.net/  n masuk dalam grup kami di Syapalikh Community... memang korang tak terasa sia-sia, mereka tak bataskan UMUR dalam pergaulan, kami semua dah macam satu keluarga yang bahagia...kerana bagi kami, Umur tidak penting dalam persahabatan...Ada disini yang Risya baru jumpa, tapi Risya sendiri rasakan kami sudah lama kenal..Grup syapalikh community tidak macam grup yang lain.. Risya mengaku Risya BLOGGER tapi ada di antara grup di Blogger mementingkan ke FEMES an seseorang blogger... tapi bagi Syapalikh Community ia satu kelainan yang dapat Risya sendiri rasakan..
thanks kepada ADMIN2 n DJ2 syapalikh Fm...walaupun Risya baru lagi dalam Grup ini, tetapi korang semua melayan Risya dengan baik sekali.. thankz so much.. Risya tak tahu bagaimana mahu hargai jasa baik kalian... muahhhhhhhhh

baiklah, setakat ini saja episode Rumah terbuka SYAPALIKH FM... kita jumpa di FAMILY DAYS PB partII... =)


4 comments:

hawiz said...

wahhh cedapnyer

AL AZRUL said...

open house, makan makan dan makan.. ;)

chomell said...

fewitt... gambar abg mierul timang anak ye, bukan timbang anak berapa kilo?wikikikikiki

chomell said...

fewittt.... gambar abg mierul timang anak ye, bukan timbang anak berapa kilo... wikikikikikiki... jgn mare....

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...