ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, January 6, 2013

Segmen : Saya Blogger Dari Negeri..

segmen dari blog FizGraphic

Riss di Tag oleh seorang blogger dari selangor untuk join segmen dari Blogger Apit ini. tapi Riss act bukan dari selangor. Riss anak kelahiran bumi bertuah adat perpatih, NEGERI SEMBILAN...=)
Ramai yang tahu bukan Negeri kesayangan Riss ini, satu-satunya negeri yang mengamal adat perpatih.. okey, Riss akan cerita serba sedikit tentang makanan yang paling Popular di negeri Riss ni. sebelum itu, Riss nak  cakap loghat Negeri Sembilan la.

makanan yang paling sodap kek sini iyolah masakan gulai. Gulai ini lobih dikonali sobagai masak lomak cili padi. laie podeh laie sodap. Sapo yang tak makan memang rugi. Maun makan? mari doreh datang sini, Riss masakkan. pasti kamu semuo tak maun balik..hihihi

okey la, sampai disini sahaja cerita Riss,loghat Riss x pekat mana pun..hihihi.. sehingga bertemu kembali...byee..=)

Saya Blogger Dari NEGERI SEMBILAN..=)


23 comments:

fatin sh said...

Hai orang selangor! Kita pun anak selangor jugak. Hihi. Done follow you. Follow me back :)

http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Jom join contest!
http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

Mimie Najib said...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

RadhiahIlyas ッ said...

HYE! saya dari ngeri9 jgak, salam prkenalan :) singgah n follow :)
catberrymilk.blogspot.com

SuparMan SuaRez said...

♥ Salam... Datang Dari Segmen Yang Sama..Blogger Dari SABAH,Salam Kenal K..Dah FOLLOW Sini..Jom Singgah Blog Saya Plak K.. ^__^

http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Budak Kampung said...

yong dri perok
naik baseka ke sana sini
meh terjah tmpt yong

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

miss zerocinta said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

I K A :) said...

mai singgah sini :)
dtg dr segmen yg sama .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

bazilah abu hassan said...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Lissa LaLissa said...

salam kunjungan dari Labuan., ^^

rodiyatul akmar said...

singgah sini , done follow awak :D

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

have a nice day :) salam perkenalan .

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

salam... singgah dari segmen yg sama :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

angellovesoldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Syah said...

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Yaya LaRh said...

Saya pun orang nogori . Jom singgah blog saya !

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said...

hai assalamualaikum
yeen pun orang nogori jgk
jom terjah ke blog sye hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Eedi Aziz said...

salam dari blogger Kelantan

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

hye dik salam kenal dari ciksu.
dari segmen yg sama

i follow dari KEDAH ;D

jom singgah blog ciksu, :D

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...