ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, May 20, 2013

Jersy Retro Noghori

Assalamualaikum..
act blog ni belum habis kemas kini nak tapi oleh kerana nak promote baju punya pasal..den buka blog ni..blog ni je tau..blog sehati sejiwa..tutup terus..hikhik..lagi satu jangan tanya mana gambar2 menghilang..picsa web riss buat hal..hilang gambar semua.

Berbalik pasal baju, siapa yang minat nak tambah koleksi baju bola, jangan malu..jangan segan untuk membeli jersy retro ini..power bukan..bukan senang nak dapat jersy ni...

Kalau mahukan jersy ini, hubungi sahaja no yang tertera didalam gambar tersebut..kalau rasa2 yang perempuan nak usha pun boleh..#ehh gurau2 senda..

Jangan ada yang PM riss sudah minta baju ni..sebab riss tolong promote je...u all ikut sahaja arahan dekat picture tu ok???
Beli jangan tak beli..;-)


untuk maklumat lanjut sila hubungi Mr Tobeq  

p/s setelah dipertimbangkan...baju ini dikurangkan harga menjadi RM 55 SAHAJA..murah bukan..

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...