ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, June 28, 2013

#Presiden MAFA letak jawatan

Hello guys...welcome to farisya.blogspot.com..Act aku terima khabar gembira dari penduduk melaka.mari aku meng copy paste berita dari seorang komad Ultras Taming Sari..

"Presiden MAFA, Md Yunos akan
meletak jawatan Ogos ini setelah
Melaka gagal ke Liga Perdana 2014"

Da baca? ini la yang kita mahukan...sanggup lepaskan jawatan semata2 demi kepetingan dan maruah bola sepak negeri melaka. syabas yb md yunos. Tapi jangan tetiba tak jadi sudah la yer..

kalau presiden Mafa boleh letak jawatan..kenapa presiden FAM tak mahu buat demikian demi kemajuan bola sepak negara. come on la...kalau nak keuntungan semata2 sampai bila bola sepak negara nak maju..

sudah la malaysia kena kutuk dekat akhbar australia.ini maruah negara la beb.. kalah dengan pasukan part time football..gila ke apa? oh melancongkan..i see.. menghabiskan duit je...

FAM says manalah negara eropah mahu lawan MALAYSIA atau bawah top 10 but see indonesia, dapat je lawan portugal..kejab yer portugal rank dia bawah 100 yer.. 0key i know..

aku merepek meraban kat sini pun FAM bukan ambik peduli atau ada orang lagi nak sound aku...chill la...aku menyatakan sahaja pendapat aku..salah ke..owh undang2 88..okey fine..

last, tolong jangan gunakan kuasa anda sebagai sultan untuk menerajui tampuk kepimpinan bola sepak negara..wasalam

Thursday, June 27, 2013

#n9 liga perdana yaw

sebenarnya aku tak tahu nak gambarkan kekecewaan aku...serius sedih sangat..so aku nak luarkan kekecewaan aku dengan liri atau sajak atau puisi yang aku reka untuk pbns..

eyeahhhhh..
liga perdana..
aku mempersembahkan dari noghori sembilan..

hobin jang hobin
apa kau sudah buat jang
sampai kita tersungkur ke liga perdana yaw..

1-2 okey lagi..
1-4 terus menangis.

kenapa wahai pbns
kenapa jadi begini
kenapa harus tersungkur ke dasar liga...
kenapa sulit untuk menang
kenapa begini
kenapa harus kecewakan kami...

wahai pbns..
tolonglah..tolonglah...
kami mahu rombak..
kita rombak kita rombak
itu pbns..

wahai pbns..
tolonglah jangan nak jadi bangsat seperti FAM BANGSAT..
yang mahu kan keuntungan dari menjaga kepentingan maruah negara sendiri...

ermm..okey lah...nanti sambung balik..den ado kojo cikit..bos da jeling2 tu...akhir kata...jom rombak pbns...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...