ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Thursday, August 29, 2013

Apa lagi mainan FAM??

Assalamualaikum..

agak lama Risya tak menulis blog kesayangan Risya ni... Sebenarnya isu yang Risya nak bagitahu semua da tahu agaknya..

first of all, isu tentang baling resit


pada pendapat Risya, Salah ke kalau penyokong nak baling resit..okey la kalau FAM kata BERSEPAH stadiumkan..alasan bolehlah terima...tapi setidak-tidaknya cubalah cakap dengan penyokong yang setia, "kalau mereka baling resit, dorang kena kemaskan" i think no problem...

second, isu bakar flare


Ada orang yang kata bahaya bakar flare,sebab asap...membahayakan...itu Risya tak boleh komen apa2 la... tapi apa yang Risya sakit hati bila ada orang yang tak pernah datang STADIUM tetiba nak kata bakar flare ialah orang PENGECUT... kau tu datang stadium pun tak pernah, ni pulak nak kata kami pengucut.. Bagi Risya, membakar Flare memang menyeronokkan, sebab baru la nampak meriah dari yang mengunakan HONAIR tu... buat sakit telinga je..Risya tak faham motif FAM mengharamkan..mungkin dia mahu melihat stadium kembali lenggang seperti dahulu kala.. dan disebabkan hal ini juga pihak bola sepak negeri pahang telah mem "BAN" kan elephant army..katanya tak tahan nak bayar denda.. habis tu kau nak la tengok stadium kau kosong????

third, Bookie

Adakah isu bookie ini pihak FAM masih pekakkan telinga?? come on la, see my MENTERI BESAR lah, dia pun ada kata something wrong dalam industri bola sepak tanah air.. takkan lah FAM tak nampak lagi?? KORANG tak ada MATA ea?? atau dah syok sangat kira duit sampai MARUAH sendiri pun sanggup kau gadaikan..da ada bukti kan..

Gambar Tiket Bookie Selangor vs Sime Darby

tak tahulah apa nak jadi lepas ni..kalau macam ni la, tak ada maknanya lagi nak layak ke piala dunia jika FAM berperagai macam SETAN.. okey la..i want to sleep.... byeee...

#PFSLJ #FAMBANGSAT 


No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...