ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, October 11, 2013

Friends Gila-Gila

Assalamualaikum..Holaaaa..hari ini Risya kembali dengan cerita yang tak berapa menarik..kuang..kuang..kuang..

Risya cuma nak share sahaja kehidupan Risya sekarang, Walaupun ada diantara yang follow my official twitter blog tahu apa yang terjadi..ramai yang suruh risya bersabar dan sebagainya, tapi bukan itu yang Risya nak berkongsi. Pernah dengar ayat ini tak " Berkasih biar satu, Berkawan biar beribu " ?? 

hah,nak tahu tak?? Begini ceritanya, Risya ada member dari UN9 ni..so, dia create one group..opsss terspeaking omputih pulak..dan dia invite Risya dalam group tu..mula2 memang la bosan kan, sebab tak ada member yang Riss kenal dekat situ, ada yang dari EA,BOS,UN9,UTS,US dan semua sekali..penat pulak nak type semua kan..kan..kan..tapi yang paling Risya tabik ada abang LEKIR... tu memang lagend dalam UM'07..bila Risya ada dalam group tu, Risya rasa macam wowwwww, its very fantastic..that guys,very friendly..

Pada mulanya ada segan nak bergaul dengan mereka, yela..tak kenalkan..so, Risya pulak jenis yang pemalukan.. Opppssss pemalu ke?? hakhakhak tapi lebih kurang la, Risya pemalu sikit..so, nak sembang tu agak kaku but when see them,dengan perangai yang gila-gila.. i was happy... we all like a family...terbuka nak cerita pasal apa pun, bukan hanya berkenaan pasal bola sepak Malaysia but everything..so i can decide that group is the BEST group.. 

~~~~Flare! Resit! Drum!~~~~


#thanks to all yang support Risya di malam finalis pencarian Tudung ekluksif n malam gala dinner with Mua,Talent, Model dan photog
#thanks to all gooners because give ur 100% for pemilihan futsal..

bye and good night..

1 comment:

wan nur said...

assalam.. lame xsembang ngan adik kite nie.. entah igt akak agi ke x.. ehee.. jemput join contest akak.. http://wannurrr.blogspot.com/2013/11/contest-im-diva.html

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...