ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, February 14, 2014

Presiden FAM sedia letak jawatan?

Assalamualaikum cinta hati Risya. Dah lama Risya tidak menulis Blog. Sebelum berbicara dengan lebih lanjut,izinkan Risya chant sehati sejiwa..

"kami turun ke stadium sehati sejiwa..
malaysia..malaysia
sehati sejiwa"

okey..puas hati chant..ea itu lagu kamilah..ea tidak itu chant kami..begitu la kedengaran orang2 yang tidak tahu malu mengaku chant sehati sejiwa milik negeri mereka. buat pengetahuan kalian, 
Chant ini dimainkan buat pertama kali di stadium keramat negeri sembilan iaitu star of paroi oleh Ultras Negeri sembilan..okey da jelas or mahu risya jelaskan lagi sekali?
kalau nak bertekak lagi pergilah video di youtube sehati sejiwa un9...barulah anda tahu dimana asal chant tersebut..

okey..berbalik pada tajuk di atas,ada hura-hura yang presiden FAM mahu melepaskan jawatan..tapi adakah betul kesahihannya...risya pun tak tahu...tapi yang risya tahu..faktor kesihatan presiden yang menyumbang kepada cerita ceriti ini..
Risya act nak melompat bila dengar,akan tetapi entah betul kesahihannya or tak,so baik kita diamkan diri dan sambil berdoa baginda sihat dan melepaskan jawatan dia...kita kena doa yang baik2..betul tak??
owh ada orang tanya risya hari itu..sama ada betul ke fam bangsat tu haramkan hooligan dan ultras..
yess..memang betul,tapi yang menjadi persoalan mampukah mereka? cuba kita imbas kembali pengharaman venuzuella,flare,resit or drum? jadi atau tidak jadi? so diorang buat cammana pun tidak akan terjadi..sebab hangat2 tahi kucing...ada je yang lepas bawa malah bukan sorang or dua orang..tapi satu stadium..tepuk dada tanya akal jawab sendiri..sehingga ketemu lagi..daa

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...