Wednesday, March 12, 2014

Pre-Order Mafla Brigade Malaya

Assalammualaikum.. 
nampak tajuk diatas? kalau tak nampak, kamu semua kena check mata la.. buat pengatahuan reader2 blog " blog anak negeri" akan tutup buat sementara waktu bagi sesi membuat domain baru.. insyaallah..tapi blog "belog si gadis noghori" ini,tidak akan ditutuplah dan tidak akan ditukar domainnya sehingga tahun depan.
eh...tak ada kena mengena dengan tajuk diatas..hihihi..

kenal apa dia Brigade Malaya? tidak kenal? tidak mengapa..ni salah satu kata2 yang di petik dalam BRIGADE MALAYA 


Ingat matlamat yang satu ....... " bukan negeri bukan kelab yg diutamakan tapi demi malaysia ..... tanah tumpahnya darahku 

Brigade Malaya - brotherhood in ultras

Itu lah serba sedikit tentang BM ni..so,berbalik pada cerita mafla, act pre order tutup sampai hari jumaat ini, 15/3/14..untuk detail sila pergi ke page BM or hubungi #Khai di nombor 0182381286 
come on lah..please support them..first edition tau..tapi Risya harap kalau beli tu,simpan elok2..tak payahlah nak jual2..kalau jual harga asal tak apa la juga..ni jual dengan harga yang melampau.        

               
mafla

baju

p/s: hapuskan topboy dalam curva!!!!!!!!!



Sunday, March 2, 2014

UM'07 bikin panas

FAM bangsat kami datang FAM bangsat..(2x)
kami turun ke Selayang
satu jiwa sokong malaysia 
FAM bangsat dibunuh saja..

ooooo...FAM bangsat..oooo FAM bangsat...

Presiden FAM sila letak jawatan..
letakkan!!!jawatan!!!
dan rombak FAM

itu lah yang kedengaran di Stadium Selayang apabila sekumpulan anak muda yang tak berapa muda yang dikenali sebagai ultras malaya (UM) melakukan laungan atau chant menandakan protes terhadap FAM. (padan muka FAM)
 setelah silent selama 30 minit, mereka terus membakar flare dan suar. asap telah menyelubungi stadium selayang sehingga perlawanan terhenti lebih 8 minit. 

ceh..ceh..konon nya nak buat ala2 artikal..tetapi, tak kuasa mak nokk...Risya yang ada dekat curva pun terasa bahangnya bila chant FAM BANGSAT tu kan...Risya tak nak kata apa2, kamu semua fikir la..nah video dan gambar..credit to farah aqila dan dunia warrios



  

  

tak larat nak post picture..kamu pergilah kt fb dunia warrios .. banyak pic dia..
#FAMBANGSAT
#PFSLJ
#ROMBAKFAM

maju lah sukan untuk negara..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...