ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, March 2, 2014

UM'07 bikin panas

FAM bangsat kami datang FAM bangsat..(2x)
kami turun ke Selayang
satu jiwa sokong malaysia 
FAM bangsat dibunuh saja..

ooooo...FAM bangsat..oooo FAM bangsat...

Presiden FAM sila letak jawatan..
letakkan!!!jawatan!!!
dan rombak FAM

itu lah yang kedengaran di Stadium Selayang apabila sekumpulan anak muda yang tak berapa muda yang dikenali sebagai ultras malaya (UM) melakukan laungan atau chant menandakan protes terhadap FAM. (padan muka FAM)
 setelah silent selama 30 minit, mereka terus membakar flare dan suar. asap telah menyelubungi stadium selayang sehingga perlawanan terhenti lebih 8 minit. 

ceh..ceh..konon nya nak buat ala2 artikal..tetapi, tak kuasa mak nokk...Risya yang ada dekat curva pun terasa bahangnya bila chant FAM BANGSAT tu kan...Risya tak nak kata apa2, kamu semua fikir la..nah video dan gambar..credit to farah aqila dan dunia warrios



  

  

tak larat nak post picture..kamu pergilah kt fb dunia warrios .. banyak pic dia..
#FAMBANGSAT
#PFSLJ
#ROMBAKFAM

maju lah sukan untuk negara..

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...