ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, April 20, 2014

T-Shirt DEN BUDAK NO9ORI!!!!!

Assalamualaikum...
da berabuk belog Risya ni hah..lama tak meng"update"..sebelum bercerita,u all tengok bawa ni..
I
I
I
I
I
V

comel tak? ehhh...silap,lawa tak baju saya..kamu jelous la tu tak dapat baju ni..Risya pun baru je dapat baju ni...tapi bukan dapat FREE ea..beli tau...berapa harga? ermmm nak bagitahu ke tidak yer..tak mahula bagitahu..kamu pergi usha sendiri dekat page den budak no9ori ( tekan yer dekat nama page itu )..


kalau tak mahu tempah online, dan anda mahu tengok kualiti kain ke? printing ok ke? anda bolehlah singgah ke booth si DB9 ni..macam2 jenis pakaian dia jual. antaranya baju "the jang".."buffolo sauljah"..dan lain2..tak surpise la kan kalau risya cerita dekat sini.. 
lokasi booth DB9 ni dekat STAR of PAROI..alang2 kamu nak pergi tengok bolakan,kamu singgahlah booth mereka sekali..sentiasalah support mereka ok? 

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...