ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, October 24, 2014

Opppsss!!! maaf,saya ada hobi baru

Assalamualaikum...

terasa tenang di hari yang mulia ni, dimana kita akan menyambut 1 muharam pada hari ini lepas asar. Di sebalik kisah tajuk diatas, semua reader tahu yang hobi Risya suka menyaksikan perlawanan bola sepak tak kira liga Malaysia mahupun liga Antarabangsa.

Akan tetapi Risya kini sudah beralih arah dengan menukar hobi Risya, harus diingatkan hobi yang baru ini lebih mencabar dari join Ultras,kalau join ultras paling mencabar pun kena kerja polis,masuk lokap..Apa hobi Risya yang baru??? jeng jeng jeng... hobi ni memerlukan daya ketahanan yang kuat,stamina yang maximum dan juga duit yang banyak. (macam banyak la sangat duit den ni kan)

Hobi yang Risya ialah.. drum please, ketak kedum ketak kedun (drum lama katakan ) hiking dan travel di rantau asia...hahaha  powerkan hobi Risya kali ini, tapi syukur ke hadrat Ilahi kerana atas limpah kurnianya Risya dapat kawan yang mempunyai hobi yang sama. cc eya,marul,mekwa

antara dalam perancangan Riss pada masa terdekat ni ialah mendaki gunung datuk, jalan2 kenduri kawin  ( yang ini masuk buku sekali ), camping , bbq , pulau2 di malaysia , phuket dan akhir sekali hujung bulan 12 i will go to brunei for see my best friends..( azim,ayim,aimi,acad,hafiz,dila )

bola?? Risya still tengok bola tapi kurang la tak macam dahulu,kalau dulu pantang je dengar bola mesti pergi..sekarang ni da tak excited macam dulu. opss!!! ada yang join Risya untuk hobi baru ni? jom la youall boleh wechat  Risya  ( yna92aziela ) tak pun ADD FB Risya ( iela Ziela ) ..jadi marilah kita menyihatkan tubuh badan kita, tak lawa bucit2 ni...bagi body uall tu mantap k...

sampai disini coretan Risya,hingga kita ketemu lagi..bye!!!

# saya still lagi dengan geng bola k...=)

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...