ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, November 3, 2014

#kenangan oppo piala malaysia 1/11/14

Assalamualaikum..

penat sesangat hari ini..kenapa penat? biar cheq habaq mai na..hahah..loghat utara da keluar..

tepat pukul 9 pagi, my friends yang diketuai oleh Eya , Mekwa dan Zhaf bergerak ke senawang,. I pun pergilah giant, jumpa mereka di sana.dalam pukul 10.25 pagi bermula la era kepenatan kami, why i cakap like this? because kami mahu buat kerja gila.

Malas i nak cerita banyak, tepat pukul 12.35 pm , kami pun sampai ke Palong 9,kira2 kalau ikut pengiraan dari KL ke Palong 9 , kami menempuh perjalanan selama 3 jam 35 minit. Owh, im forget..kami pergi ke palong untuk menghadiri majlis perkahwinan budak UN9 , si Gbeng  aka Zulhaizi.. Ramai jugak la budak-budak yang I kenal datang majlis gbeng ni..



antara gambar-gambar yang sempat I ambil.

After that, kami pun mengelabah gila sebab jam menunjukkan pukul 3 , so, si Eya mengambil keputusan untuk pecut.. dalam kereta tu tawakal sahajalah melihat dia pantu macam orang gila.. mana tak nya, cuba bayangkan dari pukul 3, kami boleh sampai KL pukul 5 , hanya mengambil masa selama 2 jam sahaja..

cerita tak sampai disini sahaja, masa kami sampai SNBJ, hujan turun dengan lebatnya, mahu tak mahu kena jugak beli payung, sebab kami letak kereta dekat Carefour. So, dini bermulanya era kegelisan kami sebab kalau kami lewat, kami tak boleh masuk Stadium.. dalam hujan itulah kami rempuh, kasut memang basah la, tak boleh buat apa..Si Mekwa pulak jalan laju gila, tak pandang kiri kanan, mahu tak mahu I pun tarik tangan Eya untuk ikut rentak si Mekwa,. hilang anak orang nanti sapo nak tanggungjawabkan.. Zhaf pandai2 la jalan sendirikan..sebab dia lelaki..hahahaha (gelak jahat)

sampai je depan Stadium, kami pun cari pintu BIRU, tapi kami salah jalan so, terpaksa tawaf satu stadium.. kamu bayangkanlah bagaimana dan berapa besarnya stadium tersebut.  dan kami terpaksa buat satu round..tapi time tu tak fikir jauh ke tak, kami rempuh je, janji nak masuk stadium..  

Dengan berkat kami tempuh onak duri, kami berjaya memasuki Stadium..yeahhhhh!!! excited gila uolllsss... Di dalam stadium, Geng kami sudah tunggu..who??? mestinya my best friend, semua secret i, semua dia tahu..boleh agakkan sapa..hihi
 #gegadissgegile

so, pung pang pung pang, akhirnya PAHANG menang!!!! yeahhhh... i like Pahang menang..hahaha...tahniah pada kedua pasukan.. Yang i paling excited, I dapat jumpa dengan abang kesayangan ku, otomen taro..hahah..ehhh.. bukan abang ehemmm yer, just abang dan adik sahaja... gila kau tak excited, dari I couple dengan si Ayie, memang aku nak sangat jumpa dia..hahaha..so terima la gambar daripada kami group #gegadissgegiler

p/s thanks kepada abam taro,sebab jadi cameraman tak berbayar..:)








antara gelagat kami di Stadium national bukit jalil..I x boleh ambik pic banyak2 dengan si Ieda n Ct ejaa ni, sebab dorang balik after 1 half.. sedih la jugak, tapi nak buat macammana kan..dorang naik LRT...:((

After game, tradisi biasalah, kalau dulu dengan Ayie, after game, pergi makan dengan mereka pun, after game, makan jugak..perut lapar sebab after rumah gbeng kami tak makan apa-apa lagi..



Borak punya Borak, pukul 4.30 baru balik, dah sampai Rumah si Mekwa, dan2 je I kata tidur 5 minit sebelum mandi, tengok2 terlanjak sampai subuh...hihihi.. before si Eya dan si Mekwa ni hantar I dekat Ktm sg buloh ( doakan i dapat tukar ke sini ), kami sempat berposing sebagai kenangan yang tak dapat dilupakan..




masing-masing mata tak cukup tidur.. walau bagaimanapun misi kami #berjaya.... seronok berkawan dengan geng #gegadissgegiler ni... for my friends, ieda,ct ejaa,mekwa,eya n zhaf , thanks 4 everything... lain kali kita komplot lagi k.. 

time 4 massage... sakit kakiiiiiii!!!! =) 

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...