ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Monday, November 10, 2014

#ultrasNo9ori dapatkan hooded dan patches ultras no9ori sekarang

Assalamualaikum, Siapa peminat bola sepak, angkat kaki,!!!!! yeahhh kita sama, okey, you know about Ultras Malaya?? okey good if u know, but I tak mahu cakap about UM, I nak cakap about sub dibawah panji Ultras Malaya iaitu.....
l
l
l
V
Ultras No9ori

I know ada di antara anda meminati merchandise ultras kan...even bukan ultras dari nogori korang kan, so semperna anniversary UN9 yang ke 5 dan sebelum barang ini menjadi harga kapatilis, baik korang beli barang exclusive ni.. Rugi beb kalau tak beli, menyesal seumur hidup,  
so, I cadangkan you all beli hooded UN9, yang ini ada dua pilihan, u can choose berzip or tidak berzip.. saiz??? dont worry untuk badan yang comel macam i ni, DB9 menyediakan saiz dari XS sehingga XXL. bila dapat?? da nama pun Pre-Order, so kena tunggu la..bukan hari ini temph, hari ini dapat..pre-order ini akan dibuka sehingga hujung bulan ini..

Photo: Assalamualaikum & slm sejahtera pada semua..
berminat memiliki hooded UN9..berzip & tidak berzip..
PRE-ORDER ini dibuka sehingga hujung bulan ini..
sempena 5tahun UN9..saiz dari XS-XXL..sila pm kami..
sebarang pembayaran boleh dibuat melalui no.acc yg tertera..

selain dari hooded UN9, you all juga boleh dapatkan patches UN9. kalau korang beli dan tampal di topi, jaket autometik korang jadi supermodel yang paling cantik or hensem..kalau tak caya, beli lah...jangan malu2..

Photo: Haa.. As Salam sumo.. Musim baru bolasepak kito dh nak start ..ni haa patches ultras Nogori .. Amat hensem bilo dijahit kek jaket, topi/cap, beg kanvas atau kulit mahu pun kek seluar korang atau pun sofa Umah.. So apo laie, dapek kan skarang dgn pantas sebelum terngango .. Tengkiu 
,waghih!,Bank in dalam akaun MAYBANK DEN BUDAK NOGORI 555171508897.

how to get this?? you all bolehlah pergi ke laman web Den budak no9ori (tekan SINI) untuk maklumat lanjut... ala, PM je mereka, mereka semua baik2 kalau u all tanya...:)

jumpa lagiii!!!!!! terima kasih kerana membeli barangan mereka..TQ

No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...