ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Sunday, April 5, 2015

Arsenal Family 4 april 2015

Assalamualaikum guys...

Berabuk sudah Riss punya blog ni.Lama tak update, tak kemaskini...Tetiba hari ini terasa nak update entry. 

Rasanya siapa yang da ikuti blog lama " dunia football" Riss dari 2007, mereka pastinya tahu i fanatik dengan pasukan Arsenal...( Rindu blog tu..ishh..ishh..ishh ) 

So, berbalik pada tajuk sebenar, Riss telah mengikuti satu gath yang dianjurkan oleh club-club Arsenal ni.. Act ikut orang je...thanks pada yang bawa Riss..Seperti biasa , Riss ke sana menaiki pengangkutan awam iaitu KTM..sampai sana, adalah orang ambil..hukhukhuk

oh ye, lupa nak bagitahu, gathering tu diadakan di port Arsenal Malaysia Gooners (AMG) iaitu di AFC Corner,Wangsa Maju. Ala...depan hospital tentera tu... Gath ni sebenarnya dianjurkan oleh Gunners Fan Page (GFP), Gooners Malaya (GM), Malaysian Goonerettes (MG) & Briged Gunners (BG) dengan kerja sama Arsenal Malaysian Gunners (AMG).

Riss rasa semua da tahu result kan.. well, malas nak cakap, Arsenal memang power giler.. takat liverpool boleh makan la...hahaha

baby Arsenal...anak ( AMG ) comelkan dia...hihi.. dapat jugak jumpak budak2 AMG, paling excited nak jumpa TOM..haha.. tp wan retis x datang..sedih sikitlah kat situ..:(

paling syok actor,model datang jumpa Riss..wahhh.. nampak tak, bukan Riss jumpa dia, tapi dia jumpa riss ( ok, nie nampak sangat poyo ). sebenarnya kami da kawan sejak mula2 dia masuk Hero Remaja 2010. masa tu bersama dengan si fad, fatah amin, naz,azfar, sharul, dhiya dan lain2.. maaf kalau ada tak sebut.. lupa..hihihi .. moment gan budak HR mmg x dapat lupa la, terutama masa final HR..mmg gempak..:)

ni pic yang dia belakon


ni pic gan dia semalam.. sama tak kat TV and secara live muka dia..lupa kan seketika, Riss nak upload pic gath semalam...saksikanlah kemeriahannya...huhuhu

       



Salam 4-1 dari kami semua..yeahhhhhhh....

 picture oleh @enanee nadrah @mira senrose @muhammad nasiruddin bin hanafiah


No comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...