ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, January 8, 2016

Jom Join WWF ( Waris Warigh Family )


Assalamualaikum n hello...

Sebenarnya Risya nak review pasal kes Uzu ( blog emas putih ) dan Fizo omar tu. Tapi kalau update kes tu, Risya pulak yang sakit hati kat Fizo. Biasalah kalau blogger buat Review tentang Restoran, dan apa yang Uzu tulis bukan la mahu jatuhkan perniagaan Fizo malah mahu membantu untuk membaiki lagi restoran dia. Dulu Risya minat dia, sekarang ni hilang respect sebab dia jenis suka mengkritik orang tapi bila kena tang hidung sendiri, fuhhh satu malaysia di canang dan tak mahu terima pendapat orang..kamu semua boleh menilai sendiri apa yang Uzu tulis n apa yang Fizo bagitahu media.


sudah-sudah, berbalik pada tajuk diatas, Khas kepada peminat W.A.R.I.S, Risya berbesar hati mahu menjemput rakan-rakan yang meminati WARIS untuk memeriahkan lagi group Rasmi Waris Warigh Family ( WWF ).

Jika anda join Group ini, anda boleh dapat pelbagai kelebihan diantaranya seperti Join mana2 event dengan WARIS, menonton Juara Perodi ( jangan belakon minat WARIS semata-mata nak tiket FREE. memang akan diberi PENAMPAR ), face to face dengan WARIS dan juga baju WWF yang memang akan dijual didalam group WWF sahaja. =)

opssss...nak sampaikan pesanan, jangan ada yang PM tanya "WARIS ada dalam Group Whatsapp tak?" ni jawapan dia. " TAK ADA" 

Berminat?? Kalau berminat kamu semua boleh ke :-
sampai disini sana entry Risya untuk kali ini, Jumpa lagi di Entry akan datang. bye2.. 
#MuahcikedNo comments:

SinGgAH SiNi

jom singgahPhotobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...