Wednesday, September 28, 2016

Review : WDEC ( Women Desiree Essential Cream )

Assalamualaikum,

Hari ini Risya mahu review satu product yang Risya rasa amat amat berguna kepada wanita-wanita diluar sana.
Pada mulanya, Risya macam tak percaya je tentang product ini akan tetapi apabila kakak Risya buat testimoni dekat adik Risya, Risya terus berkata daham hati " tak boleh jadi ni, aku mesti beli hari ini jugak".


See!!!!muka adik Risya, serius.. ini bukan teknik Makeup or camera 360…ini fakta. macam manalah Risya tak jelous dengan adik kan. For ur information, product ini bukan sahaja untuk mencantikkan luaran kita, tetapi ianya juga mencantikkan dalaman kita. 

Wanita sering diuji dengan hormon2 yang tidak menentu seperti senggugut. Risya sendiri mempunyai Senggugut yang sangat melampau. Setiap bulan, Risya akan Ambil MC kerana kesakitan yang amat sangat. Alhamdulillah, dengan izin Allah, selepas pakai product ini, senggugut Risya mula menghilang. Dan dengan izin Allah jugak, ramai pengguna product ini jugak mengandung setelah bertahun menunggu kelahiran cahaya mata. Risya tidak kata, lepas pakai product ini, confirm u mengandung.kita hanya mencuba,iktiar dan selebihnya berserah pada Yang Esa.

“pil tu nak makan berapa biji sehari ??” maaf adik-adik, kakak-kakak, Risya kalau pil pun risya tak akan ambik. Product ini hanya sapu di Nadi-nadi kita dan dibawah perut kita (ari-ari). Nak tahu product apa yang Risya maksudkan??? Taraaa………………

WDEC ataupun Women Desiree Essential Cream 

sila hubungi 0123404445 ( iela/risya ) untuk mengetahui lebih lanjut product istimewa ini. Insyaallah ianya pasti berkesan.



Tuesday, September 27, 2016

Review : Lens nobluk by Haniey Surrey

Assalamualaikum,
Mari Sini, Risya nak introduce dan review sikit pasal NOBLUK LENS  keluaran DREAMCON (tekan link ini untuk pergi ke website dreamcon) yang tengah viral ni. Dreamcon ini juga pengeluar Contact lens Berjenama seperti FRESHCON , FRESHLOOK, BLICON, DLL . Before ni, Risya menggunakan lens Freshlook, jadi hari ini Risya mahu mencuba lens Nobluk.


Im look beautiful… omg…tak da orang puji maka Risya puji diri sendiri.hahahah

Softlens Nobluk ini berasal dari Thailand tetapi made in Korea. Kerana kita tahu korea memang pakar dalam perbuatan lens.Walaupun mempunyai Diameter yang standard (14.5cm) , effect dari nobluk itu sendiri membuatkan mata kita seperti natural selain ianya selesa dipakai.


-Approved in USA, Europe and Asia
-Ophthalmologists and optical shops certified
-5 Years Expiry date before opening the vials
-Perfect for both dark and light colored eyes
-Brand : Dream Color 1 - Factory Dreamcon co.,ltd
-FDA 510(k), CE, KGMP, ISO9001, ISO13485, GOST-R, THAI FDA
-UV blocking 98%
-Anti-Bacterial Lens
-Diameter 14.50 mm
-Base Curve 8.6
-Water content 42%

jika mahu info lanjut atau detail tentang nobluk lens, boleh hubungi
whatsapp : 0166197609


Tetapi anda harus berwaspada kerana terdapat nobluk lens fake yer…Jadi hati-hati semua
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...