ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Friday, July 29, 2011

"BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER"


assalammualaikum..
hari ini Risya nak join lagi satu segmen iaitu "BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER"

kalau korg nk join, KLIK sini

Blog Risya nie agak simple la dari blog2 lain..:)...blog nie semua tentang isi hati Risya..tidak ada kene mengena dengan orang lain..Risya mula terlibat dalam dunia blog nie sejak oktober 2010 tapi mula aktif sejak febuari 2011..:)
buat mase nie Follower Risya baru ada 34 orang..:((
risya nak tag dekat:

Thursday, July 28, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

assalamualaikum..
hari ini Risya mahu join segment menambah follower,,:)
!                                                                             LUNA LANUN !

nk join gak???jom ke link ini..:)

SYARAT PENYERTAAN:
  1. Buat satu entri bertajuk: SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
  2. Letakkan header blog LUNA LANUN.
  3. Linkkan kepada entri ini.
  4. Siap entri?! Letakkan link entri anda dalam ruangan komen di bawah.

TARIKH TUTUP:

  • 1 OGOS 2011 (23:59)

Untuk blogger LELAKI, sila ke SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki.
lupa nk bagi tahu..segmen ini terbahagi kpd 2 bahagian:boy n girls..:)

~ risya ~

Friday, July 22, 2011

jom join segmen"andai ini ramadhan terakhir ku"..

السلام عليكم
 ok hari nie risya nak join segmen -andai ini ramadhan terakhirku-

 
Bulan Ramadan dikenali sebagai  " Syahrun mubarak "  yg bermaksud bulan yang penuh dengan keberkatan .
tapi andai ramadhan kali ini ramadhan yang terakhir bagi risya,Risya mahu lakukan amal jariah..risya tak tahu berapa banya dosa yang risya lakukan..risya sedar hidup risya didunia ini ada lah sementara waktu...andai ramadhan kali ini kali terakhir untuk Risya..risya akan  memperkemaskan diri risya untuk bertemu dengan NYA..Risya juga akan mintak maaf dekat family risya kerana risya tahu selama Risya membesar,risya banyak menguris perasaan Family Risya..ya Allah,Risya bermohon taubat kepadamu,jika ramadhan kali ini merupakan yang terakhir,engkau permudahkanlah jalan untuk aku menemu-MU..ya Allah,kau sesungguhnya engkau maha pengampun..
dan jika Risya diberikan kesempatan untuk menyambut Ramadhan tahun yang akan datang Risya akan melaku kan satu perubahan yang mendadak atas diri Risya..iaitu risya akan membuat amal jariah,risya akan membaiki segala kesilapan diri Risya,tidak akan melawan cakap Family,belajar betul2 dan dapatkan pointer yang tinggi..act Risya bukan datang dari golongan yang berada..Risya act dari golongan generasi kedua FELDA..jadi Risya mahu buktikan bahawa anak FELDA seperti kami yang sering dipandang serong oleh SEGELINTIR masyarakat dapat memperolehi keputusan yang cemerlang dan dapat memberikan kajayaan kepada NEGARA..itulah matlamat Risya pada penghujung Ramadhan ini..
ingin menyertainya????klik sahaja link penganjur..
SYARAT:
1. . buat satu entri tentang perancangan anda untuk mengisi Ramadhan yang akan datang ini andai ia adalah RAMADHAN terakhir anda. sertakan juga bersama perubahan yang ingin anda capai di penghujung bulan Ramadhan sebagai penutup entri anda.
(format bebas)
2. publish dan letakkan link anda di entri ini
.
3. jangan lupa sertakan banner segmen di dalam entri anda.
4. Segmen ini bermula dari malam ini, iaitu 22 Julai 2011 bersamaan dengan 20 Sya’ban 1432H sehingga 1 Ogos 2011 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432H.
 
-risya-

Wednesday, July 20, 2011

sahabat sejati

Kawan bertahun kita bersama
Bagai semalam baru bersua
Kawan di hadapan oh indahnya
Kita bersama berkelana

Namun kita jauh
Di dunia sendiri
Bekalan sendiri (semangat sendiri)
Impian sendiri
Meski pun jauh namun
Kita tetap bersama
Dek ruang yang memisahkan kita

Kawan hidup ini umpama langit
Yang tidak selalu cerah
Kawan hidup ini bagaikan awan
Yang tidak selalu putih

Ingatlah (ingatlah kawan ingatlah)
Takkan terus berkelana
Ingatlah (ingatlah kawan ingatlah)
Pasti akan hilang

Kawan jangan biarkan dirimu
Seperti rama-rama
Cantik namun akhirnya
Menjadi perhiasan di dinding

Kawan jangan biarkan dirimu
Umpama lipan dan kala
Berbisa namun akhirnya
Menjadi perhiasan dimeja tulis

Oh kawan jadilah seperti si matahari
Membakar diri demi insan sejagat
Oh kawan jadilah seperti bulan purnama
Menerangi malam yang gelap gelita
Menunjukkan jalan demi umat semesta

pernah dengah bukan lagu ini???lagu ni dinyanyikan oleh sekumpulan artis nasyid yang sangat saya kagumi..UNIC..lagu ni memberikan inspirasi kepada saya..:)
seperti saidina Ali pernah berkata: 
Selemah-lemah manusia ialah orang yang x boleh mencari sahabat dan orang yang paling lemah ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang telah dicari..:)


Sunday, July 10, 2011

JoM SENyuM beRsaMa ShaZny SaLlEh


SENYUM????senyum itu adalah satu sedekah bukan..oleh itu Risya terbaca la 1 aktikal kt blog [kat sini].. So, Risya join la contest senyum si Shazny Salleh ni.. errr tapi kenapa Risya masuk yer...sebab selain dapat berinterasi dengan bloger2 lain Risya juga dapat hadiah...senyum pun dapat hadiah kan..:) Kalau korang rasa nak join boleh g blog bro Shazny salleh k???nk tgk pic Risya????
jeng..
jeng..
jeng.....

ermmm...Ikhlas ke senyum aku...jom kita nanti kan..:)

ermmm Risya nk suruh member Risya join la...

jom guys....:)

senyum ok..:)

Wednesday, July 6, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty.

entry Risya kali ini bertajuk SAYA BERTUDUNG DAN SAYA SANGAT PRETTY... korang mesti iterkejutkan tiba2 Risya entry pasal tajuk ni ini kerana risya join giveaway CikDya :))...tapi tak payah nak terkejut sangat la sebab Risya memang pretty...(betulkan) kalau tidak percaya tengok la nie picture Risya..:)

Nak join klik SINI

 
ini la akuuuuu!!!komen yerrrn pic nieeee...:)_FarisyaRisya_
tarikh tutup : 31 july 2011..
join jommmmmmm!!!!!!
ea lupe nak bg taw...pemenang akan dikira melalui komen2 yang dianta..TQ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...