ultras page here!!!! n gollllll!!!!!


Photobucket

Wednesday, May 29, 2013

#pialaFA semiFinal Pahang Vs JDT

Assalamualaikum..

pertama sekali Riss nak ucapkan tahniah kepada pasukan Kelantan kerana berjaya memasuki Final piala FA..Kepada pasukan Terengganu pula mereka telah membuktikan mereka mampu menyaingi Kelantan walaupun tewas tipis dengan agerat 6-5..


Perlawanan separuh akhir kedua di antara JDT dan Pahang dipaksa tunda akibat kehadiran penonton yang terlalu ramai dan melebihi kapasiti stadium..Menjadi persoalannya,mengapa mereka menjual tiket yang berlebihan ataupun adanya ulat2 tiket? sehingga ada diantara penyokong pahang yang duduk di trek...

Selepas itu, Luar Stadium pula menyaksikan penyokong Johor dibaling Botol/batu oleh penyokong Pahang diluar stadium..Dimanakah keselamatan yang dijanjikan oleh Fam dan pihak pengurusan itu sendiri..setelah dilihat sebegitu..akhirnya Fam memutuskan perlawanan ditangguhkan..Masalahnya Duit tiket akan di BURN kan begitu sahaja..Wahhhh..kaya la Persatuan Bola Sepak Pahang dan FAM yer..

Esok Riss akan menulis dengan lebih lanjut yer sebab riss ngantuk...tungguuuu tau esok..peaceee

PRESIDEN FAM SILA LETAK JAWATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#ROMBAKPBNS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#BOLASEPAKTEMPATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, May 20, 2013

Jersy Retro Noghori

Assalamualaikum..
act blog ni belum habis kemas kini nak tapi oleh kerana nak promote baju punya pasal..den buka blog ni..blog ni je tau..blog sehati sejiwa..tutup terus..hikhik..lagi satu jangan tanya mana gambar2 menghilang..picsa web riss buat hal..hilang gambar semua.

Berbalik pasal baju, siapa yang minat nak tambah koleksi baju bola, jangan malu..jangan segan untuk membeli jersy retro ini..power bukan..bukan senang nak dapat jersy ni...

Kalau mahukan jersy ini, hubungi sahaja no yang tertera didalam gambar tersebut..kalau rasa2 yang perempuan nak usha pun boleh..#ehh gurau2 senda..

Jangan ada yang PM riss sudah minta baju ni..sebab riss tolong promote je...u all ikut sahaja arahan dekat picture tu ok???
Beli jangan tak beli..;-)


untuk maklumat lanjut sila hubungi Mr Tobeq  

p/s setelah dipertimbangkan...baju ini dikurangkan harga menjadi RM 55 SAHAJA..murah bukan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...